اخه زمان ما الودگی نبود که اخه ما برای برف تعطیل میشدیمالان تهران شده الوده ترین شهر جهان مایی که با ...
ما خوزستانیم نزدیک پالایشگاه هستیم اون بوی سمی به خاطر فعالیت پالایشگاه بود خیلی هم خطر داشت ولی تا چند نفر بد حال نمیشدن آموزش و پرورش تعطیل نمیکرد اونم زنگ آخر بعد داغون شدن ریه هامون
الان هم هوا خیلی آلوده است من زیاد اذیت نمیشم ولی پدرم چون اسم داره تا بره بیرون ریه اش سنگین میشه اذیت میشه
الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
MAFIA PLAYER میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
منظرم اینه که کاش یه فکری به حال آلودگی کنن. یا کلن تعطیل کنن ما مادرارو مجبور به مجازی نکنن واقعا داره به بچه ها ظلم میشه دلم به طفلکم میسوزه هیچی یاد نمیگیره فقط کلافه میشه و عصبی