2777
2789
اخه زمان ما الودگی نبود که اخه ما برای برف تعطیل میشدیمالان تهران شده الوده ترین شهر جهان مایی که با ...

ما خوزستانیم نزدیک پالایشگاه هستیم اون بوی سمی به خاطر فعالیت پالایشگاه بود خیلی هم خطر داشت ولی تا چند نفر بد حال نمیشدن آموزش و پرورش تعطیل نمی‌کرد اونم زنگ آخر بعد داغون شدن ریه هامون 

الان هم هوا خیلی آلوده است من زیاد اذیت نمیشم ولی پدرم چون اسم داره تا بره بیرون ریه اش سنگین میشه اذیت میشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۱۹ولی فردارو زده ۱۵۲

بره ما دیروز و پری روز ۲۰۷ بود امروز ۱۵۱

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
خب عزیزم هوا الودس سلامتی بچه ها مهمتره ک

منظرم اینه که کاش یه فکری به حال آلودگی کنن. یا کلن تعطیل کنن ما مادرارو مجبور به مجازی نکنن   واقعا داره به بچه ها ظلم میشه  دلم به طفلکم میسوزه هیچی یاد نمیگیره فقط کلافه میشه و عصبی 

اسمم نظر همسرمه
منظرم اینه که کاش یه فکری به حال آلودگی کنن. یا کلن تعطیل کنن ما مادرارو مجبور به مجازی نکنن واقعا ...

شاید نمیتونن این همه حجم الودگی و کنترل کنن. مجبور میشن تعطیل کنن. اره واقعا بده

خسته نباشیدو هفته هوای کشور الودس

میدونم الودس ما هم تبریز یه هفته تعطیل بودیم

اخه تبریز برف بارید انروز شاخص اومده روی ۲۰ ولی از شنبه میگن یخبندان قراره بشه

مبخواستم بدونم دلیلش یخبندانه یا الودگی