2777
2789
وای خدا کجاش اوکیه. خفه شدیییمالبته من اهوازو میگم اون شاید ی جا دیگس ک هواش خوبه

اون نمی دونم دقیقا کجاس 

ولی تهران خیلیییی هواش بده 

من خودم مشکل تنفسی دارم و امروز هم کلییی کار دارم و از ۷ صبح زدم بیرون احتمالا ۱۰ شب برسم خونه

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
بابامم همینو میگه. میگه ساعت اخر کلاس میگفتن برید خونه هاتون😂😂

والا به خدا مدرسمون نزدیک پالایشگاه بود هفته ای سه چهار روز این مشکل داشتیم هیچ کس هم اعتراض نمی‌کرد

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تعطیل هم نباشه من نمیزارم دخترم بره هیچی از سلامتیش واجب تر نیست من خودم آسم دارم و عذاب میکشم نمیخو ...

خوب کاری میکنی. 

واقعا هوا الودس من دوهفتس ک سرفه میکنم همش. علائم آسم و هم دارم واقعا باید تعطیل کنن اینا

شاخصتون چنده؟

۱۵۱

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
هوا الودس ب شدتچجور میخان برن

علت آلودگی هوا چیه؟چرا نمیتونن کنترل کنن تا ضرری به تحصیل این بچه ها و کار بار مردم نرسه.چون نمیخوان

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

شاخصتون چنده؟

ولی دیروز ۲۰۷ بود

امروز ۱۵۱

وای خدا فردا شنبه اهواز شاخصشو زده ۱۵۲🥲وااای

بره شما الان چنده؟

علت آلودگی هوا چیه؟چرا نمیتونن کنترل کنن تا ضرری به تحصیل این بچه ها و کار بار مردم نرسه.چون نمیخوان

چیکار میتونن بکنن مگه راهی هم هست واسه کنترلش