نه دو ساله خیلی نیرو کم دارنماده ۲۸هم به ضرب زور گرفتنبقیه کسری هم از فرهنگیان میگیرن
چقد حیف
ببخشید مثلا کسی اگر علوم تربیتی بخونه میتونه بعد بره یه جا سرکار ؟ من مییخاستم میخاستم علوم تربیتی بخونم نمیدونم بازاز کار داره یا نه
یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل سایه تاریک زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد . و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه میگم اونموقع ب ما فرم میدادن فرمشو نداده بودن بعدمن فکر کردم با خود انتخاب رشته اینم میزنیم...پسر همسایمون با من بود شد معلم.اینم دختر همسایمون گفت ب من ک دیگ دیر شده نمیتونی کاری کنی اومدن تحقیقاتو تموم شده...الان سر ی کار دیگم ولی خب باز معلمی بهتر بود برای من ...کلا همه چی پارتی بازی و اشنا داشته باشی مشکلت حل میشه
نه میگم اونموقع ب ما فرم میدادن فرمشو نداده بودن بعدمن فکر کردم با خود انتخاب رشته اینم میزنیم...پسر ...
همه چی شانسه با پارتی
یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل سایه تاریک زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد . و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....
علوم تربیتی بزرگترین بازار کارش آموزش پرورش و ارگان های اینطوریهاگه استخدامم نشدید میتونید مقطع ارشد ...
خیلی افسوس میخورم نرفتم داشنگاه یه لیسانس بگیرم ازمونا شرکت کنم
الان همش دچار پشیمونی ام
💔
چی بگم والا الانم دیر نیست میتونی دوره فنی حرفه ای بری ی شغلی داشته باشی زودتر وارد بازار کار بشی
مثلا چی ؟ من خیلی پرتم تو این چیزا اصلا به فکر نبودم الان به خودم اومدم ک چقد از بیکاری خسته ام
به نظرتون مربی اموزش رانندگی شدن خوبه ؟ دیپلم هم میخاد ک اونم باز پارتی میخاد🥺
شوهرم خیلی اذیتم کردهمون اون موقع هم الان اون موقع که اصلابچه هارونگه نمیداشت اینقدربهش میگفتم تایک ساعت میبردشون بیرون الانم اصلا کمک نمیکنه همش بیرونه ولی خوشحالم که تونستم