2777
2789
عنوان

موهامو پسرونه زدم کامل کی بلند میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 50 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عاشق موی پسرونم ولی موهام حالت پف داره و وز کوتاه کنم به نظرم یه چیز بد میشه البته تا دبیرستان موهام پسرونه بود ولی بعدش دیگه نزدم 

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
اثریم داشت؟

بعد بعد پسرم ریزش گرفتم از ۴ ماهگیش تا الان که ۳ سالش تموم شده کچل بودم بخدا خسته شدم موهام از ریشه دوتا شده بود ولی تا مثلا کمی بلند شد ریزش گرفتم الان موهام بلند شده کمی ولی بدجور میریزه روری ۱۰۰ تا ۱۵۰ میریزه کچل شدم بخدا دیگه کوتاه نکردم چقدر کوتاه کنم آخه سرم فیتو ۵ تومن خریدم کلی سرم دیگه شامپو فیتو بی تاثیر بود شامپو کتوکونازول یا شامپو بیوکسین الکیه همش ۲ روز پیش قرص نورکرین خریدم ایرانیه تحت لیسانس دانمارک زده انگار روش ۳ تومن خریدم هنوز نخوردم ببینم چی میشه اه خسته شدم والا 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
منی که اگه بم میومد هیچوقت بلند نمیذاشتم:

چ بهت بیاد چ نیاد بلند خوبه حداقل تا رو شونه.. ولی کامل پسرونه واقعا برا فیسمون خوب نیست حالت ظرافتمونو یجوری میگیره انگار.. همه میگن بهت میاد ولی خودم از خودم متنفر شدم🤦🏻‍♀️

برو دکتر

دکتر زیاد رفتم دوتا مو مونده رو سرم میترسم اونم دکتر بریزه والا دست بزنن اونم کنده بشه اصلا دست که میزنی میریزه کلی دکتر رفتم اینجا بی تاثیر بوده مو رو سرم واینمیسته مثل درخت پاییزی شده میترسم دس بزنم هر سری کلی مو میاد تو دستم حموم که میرم نگم دیگه وحشتناک 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝