2777
2789
عنوان

از در جایی وارد میشین اول شوهرتون وارد میشه یا شما

| مشاهده متن کامل بحث + 2226 بازدید | 196 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس احترام کوچیک بزرگی؟

چه ربطی داره عزیز من اگه یه دختر بچه ۹ ساله ام همراه یه آقا بخان از یه در وارد بشن باید آقا تارف بزنه به اون دختر بچه.خانوم ها مقدم هستن در دین ما البته

وگرنه خواهرم ایتالیا س میگه اونجا اصلا این خبرا نیست.زن و شوهر ازین احتراما اصلا به هم نمیزارن

شما ازش تشکر میکنی؟تعارفش میکنی؟اگر تصمیم بگیده دیگه خودش اول بره نازاحت میشی؟بلاخره بزرگتر هم هست

اون همیشه همین و معتقد که خانوم مقدم ترن گاهی در ماشین هم باز میکنه برام پدر شوهرمم اینطور با مادرشوهرم اینو یه جورایی از پدرشون یاد گرفتن

نه چرا ناراحت بشم چه فرقی داره کی اول بره ربطی به بزرگتر کوچیک تری نداره 

خدایی چقد رو مخی تو. کاری ندارم سایت زنونس و جای شما نیست اما این افکاری که داری باید بری از یه ده کوره زن بگیری... اون زمان گذشت که مردسالاری مد بود زمونه فرق کرده.هیچ دختری نمیشینه تو امر و نهی کنی بش اینکارو بکن اونکارو نکن یا بگی چون بزرگترم من اول باید وارد شم!! اگه زیاد بودن سن و سال احترام میاره برو تا کمر خم شو برای دایناسورا چون میلیونها سال بزرگترن ازت جناب😆

چه ربطی داره عزیز من اگه یه دختر بچه ۹ ساله ام همراه یه آقا بخان از یه در وارد بشن باید آقا تارف بزن ...

چ جالب

چطوری برم  اون کشور؟

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

شوهرم همیشه به من تعارف می‌کنه بعد من به زور و نیشگون اول میفرستمش....

ما لر ایم لر ها مردسالارن دلم میخواد همسرم اول بره اینطوری حس بهتری دارم. ولی تو خانواده همسرم زن سالاریه...ولی خوشم نمیاد تو اینجور مسائل....

خدایی چقد رو مخی تو. کاری ندارم سایت زنونس و جای شما نیست اما این افکاری که داری باید بری از یه ده ک ...

احترام خواهر برادر بزرگترم همین میگی؟

اون جمله از کجا اومده؟خودتون دراوردین؟

عزیز اصلا ادب حکم میکنه خانم اول بره 

بنظرم اصلا وجه خوبی نداره مرد بره بعد زن پشتش 

مرد اسمش روشه باید مردونگیشم نشون بده باید همیشه پشت خانمش باشه ک خانمه احساس حامی بودن و تیکه گاه بودن بهش داشته باشه

میدونم همونی میشه که میخوام.
شوهرم همیشه به من تعارف می‌کنه بعد من به زور و نیشگون اول میفرستمش....ما لر ایم لر ها مردسالارن دلم ...

چ عجب یکی فمید من چی میگم

مرسی

عزیز اصلا ادب حکم میکنه خانم اول بره بنظرم اصلا وجه خوبی نداره مرد بره بعد زن پشتش مرد اسمش روشه بای ...

عه

دوم رفتن چ ربطی ب حامی بودن داره