2777
2789
عنوان

از در جایی وارد میشین اول شوهرتون وارد میشه یا شما

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 110 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی شما هم خوشبخت بشیمگه من دیدگاهم رو گفتم؟؟تو فیلما یه چیزی دیدم ک زنا اول میرنتو خیابون و... دید ...

ممنونم

بله. دیدگاهتون رو با سوالتون گفتین

که چه رفتاری داشته باشین که همسرتون پررو نشن. به نظر من از اول همسری انتخاب کنین که اونقد بالغ باشه که رشد شما رو رشد خودش بدونه و با اونقدر باهاتون یکی باشه که این چیزها دغدغه‌تون نباشه. و البته خودتون هم چنین باشین.

البته این نظر من بود. ممکنه اشتباه باشه. در این صورت ببخشید که قضاوت نابه‌جا کردم. به هر صورت امیدوارم شاد باشین

احترام مرد غریبه به زن رو زیاد دوس ندارماحترام الکی و غیر ضروری منظورمهیه وقت مرد غریبه قبل زن هست ...

احترام الکی ک جنبه .... داره 

ولی یجایی ی دونه زنه ده تا مرد خب اینجاس ک غیرت حکم میکنه اون خانم وسط اون همه مرد نباشه و کارشو انجام‌بده بره 

بارها شده برا خودم‌پیش اومده و خیلی از مردا شعورشون رسیده بزارن من اول وارد بشم 

ممنونمبله. دیدگاهتون رو با سوالتون گفتینکه چه رفتاری داشته باشین که همسرتون پررو نشن. به نظر من از ا ...

مرسی برای توشیه شما

احه میدونین در روابط دوستانه خب یه طوری بعضیا رفتار میکنن که طرف مقابلشون پر رو نشه و حدش رو بدونه و جایگاه ها حفظ بشه و...

مثلا اینکه خانم همیشه اول بره فکر نکنه که خبریه و این حق اونه یا این چیزا

بدونه این احترامه

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

احترام الکی ک جنبه .... داره ولی یجایی ی دونه زنه ده تا مرد خب اینجاس ک غیرت حکم میکنه اون خانم وسط ...

اره این درسته

گفتین غیرت

خب طرف وقتی یه پوشش بد داره اون غیرت یه مقدار کم رنگ نمی‌شه؟

دیگه وقتی طرف خودش اونطوریه! اصلا غیرت رو قبول داره؟

قضاوت نمیکنما کلی میگم

سوالم هست

ب نظرم توو زندگی زناشویی آقایون محبت میکنن احترام میزارن و خانوم ها نسبت ب این احترام پاسخ میدن ندید ...

اره تو فیلما

خیابون رو منظورمه 

طرف ما همیشه اول خانوم وارد میشه در واقع خانوما مقدم ترند رو اجرا میکنیم تا حالا ندیدم مرد اول وارد شه

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
ب نظرم توو زندگی زناشویی آقایون محبت میکنن احترام میزارن و خانوم ها نسبت ب این احترام پاسخ میدن ندید ...

مرد باید احترام بزاره و زن به نسبت اون پاسخ بده؟

چرا زن احترام نذاره تا مرد به نسبت اون پاسخ بده؟!!

طرف ما همیشه اول خانوم وارد میشه در واقع خانوما مقدم ترند رو اجرا میکنیم تا حالا ندیدم مرد اول وارد ...

شاید من خارجم خبر ندارم

شاید من خارجم خبر ندارم

احتمالا شما در شهری زندگی میکنی ک اقایون مردسالار و بی احترامی داره

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
شاید من خارجم خبر ندارم

وای الان دوباره دیدم کاربریتو فهمیدم همونی ک میخواستی با وام ازدواج  زن بگیری .

چقدر تاپبکات سمیه خدایی 

اره تو فیلماخیابون رو منظورمه

ن من واقعا دیدم توو فامیل

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
مرد باید احترام بزاره و زن به نسبت اون پاسخ بده؟چرا زن احترام نذاره تا مرد به نسبت اون پاسخ بده؟!!

بله همیشه همین بوده و هست ....

زن روحیه لطیفی داره 

بهتره شما قبل از ازدواج مطالعاتی داشته باشید ،یعنی اینم ب گوشتون نخورده مرد آرامش رو ب زن میده زن دوباره این آرامشو  ب خانواده برمیگردونه،آرامش همون احترامه،محبت ،نرمی رفتاره،خوش برخوردی وووووو

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)