2777
2789
عنوان

از در جایی وارد میشین اول شوهرتون وارد میشه یا شما

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 169 پست
حالا بلاخره بزرگ کوچیکی گفتنمرد باید چکار کنه که یه وقت زنش پر رو نشهببخشیدا سواله

خخخ الان دیدم کاربر اقا هستی 

مرد بااحترام گذاشتم کوچیک نمیشه زنشم پرو نمیشه 

زن تمام اخلاقش بستگی ب مرد داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خخخ الان دیدم کاربر اقا هستی مرد بااحترام گذاشتم کوچیک نمیشه زنشم پرو نمیشه زن تمام اخلاقش بستگی ب م ...

اره خب میگم یه وقت حدش رو گم نکنه

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

ولی من تو بازار و اداره و غیره هم اکثرا میبینم موقع عبور همزمان ، مرد کنار میکشه که زن رد بشه حالا ه ...

اون دیگ جنبه ناموس پرستی داره و ۹۰ ددصد اقایون ایرانی ناموس پرستن و این خیلی خوبه ک شعور اینو دارن 

خیلی جاها هم شده منتطر اسانسور هستیم و ی اقا در رو باز میکنه ک اول خانما برن 

اون فرق داره غریبس تو فیلما یه چیزی دیدن و‌‌...پس اینایی ک من دیدم چیه مرد اول میره!

متوجه منتظورتون نشدم تو فیلما یچیزی دیدن؟ینی جوگیر شدن؟

همسر من حتی غریبه هم باشه اجازه میده اول اون خانوم رد بشه. و من تحسینش میکنم.

اینایی که شما دیدی تربیت‌شون مشکل داره

البته نباید اینطور فرض کنیم آقا کلا بکشه کنار خانوما رد بشن. حتی دوقدم جلوتر هم باشه خب آقا رد میشه ولی دقیقا همزمان، مردا کنار میکشن برا خانوما

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
اون دیگ جنبه ناموس پرستی داره و ۹۰ ددصد اقایون ایرانی ناموس پرستن و این خیلی خوبه ک شعور اینو دارن خ ...

احترام مرد غریبه به زن رو زیاد دوس ندارم

احترام الکی و غیر ضروری منظورمه

یه وقت مرد  غریبه قبل زن هست خب راهتو برو دیگه تعارف و در نگه داشتنت چیه!

حالا بلاخره بزرگ کوچیکی گفتنمرد باید چکار کنه که یه وقت زنش پر رو نشهببخشیدا سواله

اقای محترم

با این دیدگاه زندگی مشترکتون احتمالا چالش‌های زیادی خواهد داشت

پررو بشه؟ مگه جنگه؟ شما ازدواج میکنین که با همسرتون یکی بشین. با یه نفر دیگه همه وجود و دارایی و لحظات و آینده‌تون رو شریک میشین. 

در مورد سوالتون:

بین همسرم و من معمولا من وارد میشم. البته ایشون دستشون پر باشه من در رو بار میکنم و خواهش میکنم اول ایشون وارد بشن. بین همسرم و من احترام به همسر احترام به خودمون تعریف شده. چون همون احترام تو روابط به خودمون برمیگرده.

امیدوارم همسر مناسبی انتخاب کنین و خوشبخت بشین. 

اون دیگ جنبه ناموس پرستی داره و ۹۰ ددصد اقایون ایرانی ناموس پرستن و این خیلی خوبه ک شعور اینو دارن خ ...

درسته همینطوره 👍🏻

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
اقای محترمبا این دیدگاه زندگی مشترکتون احتمالا چالش‌های زیادی خواهد داشتپررو بشه؟ مگه جنگه؟ شما ازدو ...

مرسی شما هم خوشبخت بشی

مگه من دیدگاهم رو گفتم؟؟

تو فیلما یه چیزی دیدم ک زنا اول میرن

تو خیابون و... دیدم مردا میرفتن اول

برام سوال شد

بعد گفتن احترام گفتم خب کوچیک بزرگی و جایگاه ام هست

اینارو پرسیدم

ب نظرم توو زندگی زناشویی آقایون محبت میکنن احترام میزارن و خانوم ها نسبت ب این احترام پاسخ میدن 

ندیدین خیلی از آقایون در ماشین رو برا همسرشون باز می کنن

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)