2777
2789
من رفتم دکتر ب من گفت دندون عقلتو یا بکش یا پر کن این درد دندون عقلت میریزه ب بقیه دندونات...اگر دند ...

اره دندون عقلمم داره در میاد چند روز پیشا درد میکرد

دوتاشو فعلا ترمیم کردم بازم ترمیمی دارم دقیقا بالای همون دندونی که درد میگیره شاید از اونه نه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دندون عقلمم داره در میاد چند روز پیشا درد میکرددوتاشو فعلا ترمیم کردم بازم ترمیمی دارم دقیقا بال ...

واسه من همون ردیف دندونای خودم دندون عقلش درد میکرد...شاید عفونت باشه مسکن بخور تا دفعه بعدی رفتی دندونپزکشی عکس دندونتو ببینن

واسه من همون ردیف دندونای خودم دندون عقلش درد میکرد...شاید عفونت باشه مسکن بخور تا دفعه بعدی رفتی دن ...

اره همون دندون عقل اون ردیف درد میکرد

عفونت باشه با مسکن خوب میشه یا دکتر باید کاری کنه؟عکس دندونمم قبل ترمیم گرفتم منظورت اینه دوباره عکس بگیرم

اره همون دندون عقل اون ردیف درد میکردعفونت باشه با مسکن خوب میشه یا دکتر باید کاری کنه؟عکس دندونمم ق ...

بری دکتر خودش میگه عکس بگیری یا تست میکنه نیاز ب پر کردن یا کشیدن باشه میگه ..من عکس opgمیگیرم همه دندونام..خود دکتر میگه کدومشو پر کنم و اینا ...اموکسی سیلین میتونی بخوری..ولی خب معلوم نیست چیه الان علت درد دندونت