2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده توروقران به دادم برسین😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 31 پست
چرا دلیلش چیه با زبون خوش نرمش کن بگو مثلا یه مدت میرم اگ خوب نبود میزارم کنار

یه ادم بیشرف حروم زادیه اون خودش انقد زبون بازه که ....

اول میگه باشه من بدبخت تو دیوار کار خب پیدا میکنم نمیره اینجام خیلی شرایطمون سخته

قرار بود سال اینده همبن بهار اینده میگم بریم شهر من چون واقغا شرایط بده الان هرکاری پیدا میکنم شوهر ...

کار باب دل شوهرت چیه

این که دنیا روی سرت خراب شده؟

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه ادم بیشرف حروم زادیه اون خودش انقد زبون بازه که ....اول میگه باشه من بدبخت تو دیوار کار خب پیدا م ...

خودش درامدش چطوره؟

پاتو کن تو یه کفش بگو برگردیم شهر ما یا بزار سر یه کار درست حسابی برم 

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
قدیم دوره pmsنبود همین اینستاگرام این چیزا رو کرد تو مغزمون دیدی مثلا یه کوچلو گلوت درد میکنه بعد می ...

چرا بوده ولی کسی بهش بها نمیداده 

و میگفتن عه چرا اخلاقت بد شده 

اونم نیگفته نمیدونم اعصاب ندارم 

ولی خب الان همه به طبیعت بدنشون اگاه شدن و اسم علمیشو میدونن

پیج آشپزی من 
خودش درامدش چطوره؟پاتو کن تو یه کفش بگو برگردیم شهر ما یا بزار سر یه کار درست حسابی برم

بخدا افتضاحه 60 تومن پول رهن داریم اونم پول طلاهای منه این 60 تومن نشده 61 تومن هبچکسم بهم کمک نمیکنه 8 ماه دنبال کارم بخدا

بخدا افتضاحه 60 تومن پول رهن داریم اونم پول طلاهای منه این 60 تومن نشده 61 تومن هبچکسم بهم کمک نمیکن ...

خدا به داد دلت برسه خواهر چی بگم خب..

ادمینی و انلاین شاپ و اینا نمیتونی انجام بدی؟

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
کار باب دل شوهرت چیهاین که دنیا روی سرت خراب شده؟

چی بگم نه سواد داره نه...  منتظره بیان رئیسش کنن 

یه وانت داره کار براش پیدا کردم مامور پست بیمه هم داره

نمیره میگه نه بدرد نمبخوره درحالی که اینجا حتی بیمه هم نداره 

خدا به داد دلت برسه خواهر چی بگم خب..ادمینی و انلاین شاپ و اینا نمیتونی انجام بدی؟

انلاین شاپ دارم اگه تاپیکامو دیده باشی یکار خب پیدا کردم تو شرکت شیر پاک رفتم مصاحبه قبول شدم منشی رفت با مدیرش خرف زد فامیل خودشونو گذاشتن جام 560 کیلومتری منو کشوندن تهران 

چرا بوده ولی کسی بهش بها نمیداده و میگفتن عه چرا اخلاقت بد شده اونم نیگفته نمیدونم اعصاب ندارم ولی خ ...

اتفاقا قبلا که اهمیت نمیدادن حال مردم بهتر هم بوده 

Pmsبرای همه ی زنا نیست و برای هر کسی متفاوت عمل میکنه بعضیا ممکنه چند ماه یک بار این جوری بشن بعضیا هم ممکنه نشن 

ولی از اونجایی که گفتن برای همه هست ناخداگاه به خانما تلقین سده که باید قبل از پریودی عصبی باشن 

اتفاقا قبلا که اهمیت نمیدادن حال مردم بهتر هم بوده Pmsبرای همه ی زنا نیست و برای هر کسی متفاوت عمل ...

با احترام به شما

ولی قبول ندارم 

البته قبول دارم که بدن ها متفاوته 

پیج آشپزی من 
اتفاقا قبلا که اهمیت نمیدادن حال مردم بهتر هم بوده Pmsبرای همه ی زنا نیست و برای هر کسی متفاوت عمل ...

حالا من چکار کنم ؟؟😭😭😭 میگه برام مهم نیست انگار اون زن منه اشغال ازش متنفررررمممم متنفرمممم ازش