2777
2789
عنوان

کلا سه الی چهار بار به موهام حنا زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 83 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به ژنتیک هم هس مادربزرگ من خدابیامرز شصت سال حنا گذاشت رو سرش ولی موهاشو دونه دونه میشد شمرد

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

قبول دارم هم خیلی مفید هم قشنگ

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

پس چرا من حنا میزاشتم این رنگی نمیشد

نمیدونم 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
دو ماهه هر وقت خونه تنها بودم شاید یک هفته فاصله افتاده یا ۱۵ روز اینطورا۴ الی ۵ ساعت میزارم بمونه ت ...

منم هرهفته حنا میذارم

عالیه

ولی فقط حنای خالی

چون رو شقیقه سفید دارم نارنجی شده

مثل شما ترکیب کنم 

فکر کنم بهتر باشه

از بیبی هیرهات بزار ذوق کنیم

وای نگو من ک حنا نمیزارم هم دارم خیلی زشتن برام

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

مادرم بچه بودم حنا گذاشتن موهامو 

من رنگ مشکی شلاقی خودم میذارم 

موهای خودم روشنه قهوه‌ای

حنا گذاشتن سخته برای موهای بلند 

اما خیلی خاصیت داره 

خیلی خوشرنگ شده موهاتون😍

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

همین رنگی میکنه

البته من پسرم و اومدم نظر دادم !!! 😏 ولی مامان بزرگ خدابیامرز من همیشه حنا میزد . 

من مرد هستم . ولی تعجب کردم که یک خانم از حنا حرف بزنه ، رنگ جالبی هم شده ، البته بعضی مردها ریش هاشون رو حنا میزنن ، ولی قرمز میشه ، ولی موهای تو بلوند شده ، فکر کنم رنگ اولیه موهای تو قهوه ای باشه وگرنه سفید رو قرمز می کنه ، زورش هم به سیاه نمیرسه ولی خوب جالب هست . حنا هم طبیعی هست و هم خواص درمانی داره و آرام بخش ، و اگه بتونه ، مو رو به این زیبایی در بیاره ، چه نیازی به رنگ های مصنوعی  مظز  و شیمیایی هست

مادرم بچه بودم حنا گذاشتن موهامو من رنگ مشکی شلاقی خودم میذارم موهای خودم روشنه قهوه‌ایحنا گذاشتن سخ ...

ممنون عزیزم

یکم خجالت میکشم به بقیه بگم حنا گذاشتم ولی هر جا میرم از رنگش تعریف میکنن