2777
2789
این خانم نباید چیزی بخرهباهمسرت برو خرید دوتا کادوی مشابه برای دوتا مادرها بخرچرا سما ازجیبت هزینه ک ...

من نگفتم کادو بگیره گفتم چون جشنه شیرینی بگیرن اگه کادو نمیخره

شیرینی هم پولی نمیشه ک حالا بخوای بگی شوهر تو بیا بخر من نمیخرم،زشته واقعا

چون قراره دست تو‌جیب کنن میگن ما رسم نداریم هرچیزی ک ب ضررشونه رسمشون نیست معمولا...سفتو سخت بگیر وگ ...

راستش منم ول کردم ولی دلم برا خودم میسوزه مگه من چندبار ازدواج میکنم چندبار عروسم؟😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره شب یلدای نمیارن پسرشو وادار کن بگو باید برام یه تیکه طلا بخری عابرومونو می‌بری اگه نخری همه منتظرند ببینند برام چی میخری، نخری میگن شوهرت وضعش خرابه یه کادو ساده هم نمیاره،به زبونش بگیر یواشکی قبل از اینکه پاش برسه خونه ننش ببرش بخره برات

عزیزم من دوران عقد، روز مادر و روز پدر، با همسرم میرفتم خرید، واسه مامان هامون دوتا هدیه جفت هم و واسه بابا هامون هم همینطور میخریدم. هزینه شم همسزم میداد. 

بستگی داره شما رسم داشته باشین روزمادری بیارین یا نه 😂😂😂یاد مادرشوهرم افتادم😂 هرچیزیو که عروس با ...

بعد همین عوضیا نوبت دختر خودشون یا نوه خودشون میشه میبینی رسم همه چیو دارن و اتفاقا همه رو به بهترین شکل ممکن بجا میارن

اشکال نداره شب یلدای نمیارن پسرشو وادار کن بگو باید برام یه تیکه طلا بخری عابرومونو می‌بری اگه نخری ...

راستش ما نامزدیم داریم پول جمع میکنیم برای خونه😔دلم نمیاد شوهرمو ب خرج بندازم

من نگفتم کادو بگیره گفتم چون جشنه شیرینی بگیرن اگه کادو نمیخرهشیرینی هم پولی نمیشه ک حالا بخوای بگی ...

چرا بخره؟

همونم همسرش باید بخره 

الان که ازدواج کردن جیب ایشان وهمسر نداره مرد باید هزینه کنه

هیچ زشتی هم نداره اون رسم نداره شب یلدایی بیاره بعد این بره به عنوان تشکر شیرینی بخره

نه همون هدیه کفایت می کنه اون هم باهزینه همسر برای دو مادر 

و برای ایشونم که جدا باید بخره

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶