2777
2789
عنوان

بیایید بگم شوهرم بخاطر خانوادش😔

401 بازدید | 28 پست

دیشب قرار بود امروز با هم دوتایی بریم وسیله بگیریم برا پیتزا بیاییم درست کنیم یه روز دوتایی چون خانوادش نزدیکند بیشتر اینجان خونه ما شوهرم گفت به خانوادم بگم بیان فردا خیلی محترمانه گفتم میشه عزیزم دوتایی باشیم یه موقع دیگه به خانوادت میگیم گفت باشه دوست داری تنهاباشیم مشکلی نیس حالا امروز مثه دو قطبی ها خوابید و بعدم گف خبری از اینچیزا نیس تو توهین میکنی به خونوادم 😔کلا ذوق من و کور کرد واقعا نمیدونم چیکار کنم 😔همش میخواد با اونا باشع ما حق دوتایی بودن و نداریم😓

ببین من چند بارم گفتم ...شما یه چادر پاره و کهنه بردار با یه دست لباس برو نوار غزه چادر بزن خیلی ارامشت بیشتره تا نزدیک مادرشوهر 

تا وقتی نزدیک هستی همینه ...تمام سعیتو کن که برید جای دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه همیشه همینطوره‌چرا پیشنهاد میدی دو تایی باشین؟الان نه پیش خانواده اش رفتین نه دوتایی بهتون خوش گ ...

اخه خونوادش خودشون خودشونو دعوت میکنن من دعوت نمیکنم یا نمیگم الانم چیزی نگفتم ناهار درست کردم آوردم بخوریم نخورد رفت خوابید دوباره😔

من میخواستم یروز تنها باشیم با شوهرم نریم خونشون یا اونا نیان

چآره ای نیست

همسر من ۶ سال اول زندگی مون خیییلی وابسته به خانواده اش بود و منم سعی کردم لذت ببرم همین

با وجود همه اذیت هایی که میشدم

تازه من بچه کوچیک هم داشتم چقد تربیت اونو خراب میکردن یا میگفتن شب بزار خونمون بمونه و....

سعی کن کنار بیای فقط خودت داری اذیت میشی

چآره ای نیستهمسر من ۶ سال اول زندگی مون خیییلی وابسته به خانواده اش بود و منم سعی کردم لذت ببرم همین ...

خیلی سخته واقعا اونم برای تازه عروسی مثه من که اصلا یروز از دست این خانواده شوهر یروز تنهانبودم با شوهرم و بدتر از اینا شوهر بی درک و دوقطبیم

خیلی سخته واقعا اونم برای تازه عروسی مثه من که اصلا یروز از دست این خانواده شوهر یروز تنهانبودم با ش ...

اووو سخت اش نکن

من اگه یه روز مادر شوهرم نمی‌گفتند میخوام بیام خودم به همسرم میگفتم دعوت شون کنیم

تولد ها سالگرد ازدواج پدر شوهر و مادرشوهرم براشون جشن میگرفتم 

وای چقدر تلاش کردم بهم خوش بگذره.  و گذشت

با همه سختی هاش