2777
2789
عنوان

سن بارداری

163 بازدید | 23 پست

سلام  من ۳ آبان آخرین پریودیم بود بعد من پریودی نامنظم هم دارم ۷ الان اقدام کردم
دیروز رفتم سنو
گفتن فقط ساک حاملگی و کیسه زرده دیده میشه و اندازه ساک  حاملگی ۵ هفته هست دوباره نگران کن دو هفته دیگه
اما من قبل ترش سنو داده بودم گفته بود ۴ هفته هست الان به حرف کدوم سنو گوش بدم
الان من دارم میمیرم از استرس کیا مثل من بودن و درست شده من نه لکه بینی دارم نه درد 

خواهشاً به کسی نگو بارداری حتی مادر خودت 

انشالله ۸ هفته که شدی صدای قلبش شنیدی به خانواده آن بگو.

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهشاً به کسی نگو بارداری حتی مادر خودت انشالله ۸ هفته که شدی صدای قلبش شنیدی به خانواده آن بگو.

حالا همسر من به خانوادش گفته اونا هم رفتن به بقیه گفتن کل دنیا خبردار شدن خدا به دادم برسه فقط

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ پریودت یک روز با من فرق داره

من آخرین پریودم۴آبان بوده

به اون تاریخ الان ۷هفته ام 

۲۶م وقت سونو قلب دارم

انشاالله برا دوتامون خیره و بچه و قلب همه چی سالمه

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

حالا همسر من به خانوادش گفته اونا هم رفتن به بقیه گفتن کل دنیا خبردار شدن خدا به دادم برسه فقط

بنظرت من به حرف کدوم سنو گوش بدم ممکنه واقعا ۵ هفته باشم تو سنو واژینال اینو گفت گفت بر اساس سایز ساک که ۵ میل هست تو ۵ هفته هستی گفتم سنو قبلی اینو گفت گفت شاید لقاح دیر بوده

چند هفته ای 

انشالله خیره عزیزم 

وای کلا بهتره تو چشم نباشید تا سه ماه اول تموم شه

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
وای خدا استرس نداشته باش تاپیک هم نزن از هیچکسم نپرساینجوری خودش بزرگ میشهمبادا بشینی بهش فکر کنی لط ...

من نگرانم نمیدونم به حرف کی گوش بدم به حرف سنو که گفته ۵ هفته یا سنو قبلی که میگه الان باید ۷ هفته باشی

چند هفته ای انشالله خیره عزیزم وای کلا بهتره تو چشم نباشید تا سه ماه اول تموم شه

طبق پریود باید ۷ هفته باشم اما سنو گفت ۵ هفته هستی. در صورتی که دو سه هفته قبل گفتن تو ۴ هفته هستی 

بنظرت من به حرف کدوم سنو گوش بدم ممکنه واقعا ۵ هفته باشم تو سنو واژینال اینو گفت گفت بر اساس سایز سا ...

من فقط سونو شکم رفتم گفت پنج هفته شده دیگه من اون رو قبول کردم،منتظرم هشت هفته بشه دوباره برم

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40