2777
2789
عنوان

اگه موقع نماز خوندن پا لخت باشه ایراد داره⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 63 پست
مزاحم نشو برات. گرون تموم میشه. ساکت شو و خاموش باش بیشتر از این حماقتتو به نمایش نزار.

راستی اون قرآنی که ازش دم میزنین که با قرآنی که ما میشناسیم متفاوته، ننوشته با انسانها با ادب و احترام رفتار کنید؟ 

یا اینکه نوشته‌ هرچیزی از دهنتون در میاد بهشون بگید؟ 

مثلا حماقت، درک نداشتن، نفهم بودن و... همه چیزایی که به ماها تو تاپیک نسبت میدین

الحمدلله تو اسلام عزیز، کرامت انسانها حفظ میشه و حتی تو‌گفتگو با نظر مخالف هم، با ادب نظر داده میشه.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
راستی اون قرآنی که ازش دم میزنین که با قرآنی که ما میشناسیم متفاوته، ننوشته با انسانها با ادب و احتر ...

بعضی وقتا سیلی بابا به از حلوای اوست. تندی کردنم احتیاجه. متاسفانه شماها هم به خودتون و هم به همه و جوان‌ها لطمه می‌زنید. البته به صورت نا آگاهانه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضی وقتا سیلی بابا به از حلوای اوست. تندی کردنم احتیاجه. متاسفانه شماها هم به خودتون و هم به همه و ...

😂😂

خدایا، نمردیم و سیلی هم‌ خوردیم از دست کسی که مشخص نیست از کدوم دین حرف میزنه. علنا احکام رو منحرف میکنه.

پس بشین به این و اون سیلی بزن، یه موقع اکه تو زندگیت سیلی واقعی خوردی متوجه میشی خدا چقدر رو بنده هاش غیرت داره!

راستی محض اطلاع، من یه جوون بیست و‌خورده ای ساله هستم، امثال شما باعث میشید عاشق اون دین واقعی بشم اتفاقا.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
😂😂خدایا، نمردیم و سیلی هم‌ خوردیم از دست کسی که مشخص نیست از کدوم دین حرف میزنه. علنا احکام رو منح ...

استفاده از این الفاظ تمثیلی ست نمی بینی از بیت شعر استفاده کردم. جهت تنبه شما نه تخفیف. و خوار کردن. پ. ن. تنبه یعنی آگاه کردن. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا