2777
2789
والا ما هم نفهمیدم فاز این آقا چی بودتو کمتر از به ماه طلاقش داده بوددوباره چرا صیغه کرد آخه لعنت به ...

عجیب بوده والا ولی بنظرم مرده میخاد انتقام بگیره اینو حس میکنم ولی زنش دومش چ گناهی کرده اخه

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

شوهرش 15 روز عسلویه کار میکنه15 روز خونس. تو اون15 روزغلطی که نکنه نیست

شوهره که میدونه زنش تنش میخواره باید ی کار پیداکنه بمونه پیش خانومش یا خانومشو با خودش ببره عسلویه

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیخوام قضاوت کنم هیچ زنی رو

ولی کسی از دل اون زن خبر نداشته و نداره که چه اتفاقی براش افتاده که همچین کاری کرده

منظورم با زنهای خراب نیست

منظورم اوناییه که یه بار براشون اتفاق میفته

من کسی جز تو ندارم که به دادم برسد، میتوانی مگر ای عشق به دادم نرسی 💕❣️💕
متاسفانه...

یکی بود ک در حال ....شوهره ب زنش زنگ میزنه کجایی عزیزم گفت بیرونم میخام عصری برم خونه مادرم واسه تکیه ..پسره یواشکی فیلم گرفته بود

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

شپوهرش فهمید؟ جدا شدن؟

آره نه تنها شوهرش فهمید کل شهرم فهمیدن و شوهرش طلاقش داد

قضیه اینجوری بود وقتایی که شوهرش خونه نبود همسایه هاش چندین بار دیده بودن که فرد غریبه و ماشین غریبه وارد خونشون میشه و به شوهرش هم گفته بودن ولی شوهرش باور نکرده بود میگفت اندازه تموم دنیا به خانمم اعتماد دارم یه روز شوهرش نبود همسایه ها باز دیدن و زنگ زدن به شوهرش و شوهرش خودش اومد دید که همسرش تو ب،غ،ل یه مرد غریبه هست 

و آدمــی بر خلاف آنچه تصور می کند دوام مـی آورد...🦋🌿#در سوالات روانشناسی و مسائل این چنینی میتونید منو تگ کنید.