2777
2789
شوهره که میدونه زنش تنش میخواره باید ی کار پیداکنه بمونه پیش خانومش یا خانومشو با خودش ببره عسلویه

اصلا زیر بار نمیره. یه مدت زن رفت عسلویه پسره خواهر شوهرم هم عسلویه کار پیدا کرد رفت. دوباره جاریم برگشت شهر خودشون پسره هم کار و ول کرد برگشت. من میگم  خواهر شوهرم و بچه هاش همه میدونن زنداداشش با بچه اش هست. اینقدر هم این خواهر شوهرم با جاریم خوبه که نگو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله دیدم تازه زنه با همکاری دوس پسرش شوهرشو کشتن جسدشم اتیش زدن زنه سه تا بچه داره دوسپسرشم دوتاالان ...

خدایی خانما خیانتم میخان بکنن درست خیانت میکنن 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

بله ۳ تا بچه دارن و دارن جدا میشن بچه ها به هیچ عنوان نمیخوان مادرشون رو ببینن و شوهره خودشم خیلی بی بندو بار بود و با زنای زیادی دوست بود، زنشم شد مثل خودش

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
جامعه به مرد اجازه خیانت میده،حتی شده با صیغه.واسه زن حکم مرگشو داره اگه اینکارو کنه.منم یادم نیستنش ...

اصلا اجازه نمیده به مرد فتوای الکی ندین

خدایی خانما خیانتم میخان بکنن درست خیانت میکنن

اره دیگه خیلی خوب کارشو انجام داد تازه تعزیه شوهرش اینقد گریه میکرد 

بعد یه هفته توی تحقیقات به زنه شک کردن و الانم حبس ابده اون دوس پسرشم اعدام میکنن

ارهدخترعمو بابام با یکی از اپارتمانای نزدیک خونه ما یه پسر مجرد بود میرفت خونش(فرض کن کثافط لجن ساعت ...

کار اون خانمه اصلا توجیح نداشته و هرزه بوده باباتم اگه چیزی دیده نباید به کسی چیزی بگه چون ربطی بهش نداره 

زنه مریض جنسیه احتمالا😑😑😑

دقیقاااااا

شاید تعریف کنم کسی باورش نشه جون خودمم ب زور باور کردم

میگن زنه که زندان بود شوهرش براش بالش و پتو میبرد میگفت خانوم بدون بالش و پتوی خودش خوابش نمیبره

اره دیگه خیلی خوب کارشو انجام داد تازه تعزیه شوهرش اینقد گریه میکرد بعد یه هفته توی تحقیقات به زنه ش ...

این لاشی دیگه هم خیانت بوده هم جنایت 

حبس ابد فایده نداره باید اعدامش کنن