2777
2789
منم دیدم متاسفانه وقتی پدرم فوت شد مادرم با۶۷سال سن باقیافه درب و داغون بایه پسره دوست شده بود و حتی ...

ببخشید پدرتون فوت شده بعد مادرتون این کارو کرده کجاش خیانته ؟

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بلهیه اقایی تو اقوام دور زنشو تو خونه با ۳ تا مرد دیدزن رو بردن زندان اما مرد طلاقش نداد از بس عاشقش ...

اون زن احتمالا عقب مانده ذهنی بود برا همین شوهرش کاریش نداشت سه تا مرد رو بیاره اونم تو خونه خودش😐

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
چرا الان همین تاپیک مشخص هست چه خبره

مظلوم بازی در نیار.... 

هرکاری کنی تعداد خیانت مردا خیلی بیشتره

این سایت هم به عنوان خیانت مشهوره

90درصد خیانت ها توسط مردا صورت گرفته، مطمئن باش

💜ARMY💜

متاسفانه..طلاقشم نداد

من نمی‌دونم چه سری هست یک سری زنها هرررر کاری هم کنن باز عزیزن حالا دیگه نه خیانت ولی زن دیدم که هزاااار بلا سر طرف میاره و ... به سلابه می‌کشه عزیزه یه زن هم کلی مظلوم و بساز و با ابرو ولی هیچ شانس نداره 

من دیدم چندسال پیش همسایمون طبقه چهارمشوهرش که رسید اقاعه خودشو از طبقه چهارم لخت با یه حپله پرت کرد ...

احتمالا سریال نیسان آبی رو از رو این آقا ساختن😐

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
عزیزم بدون محرمیت اینکار کرده باپسر ۳۳ساله

مطمینی شاید بین خودشون خوندن ها 

ولی قبول دارم برای شما سخته 

مادرتون اگه تنها هم هست کاش با مردی محرم بشه که هم سن و هم شأن خودش باشه  البته قصد قضاوت ایشون ندارم میگم بهتر بود .

اون زن احتمالا عقب مانده ذهنی بود برا همین شوهرش کاریش نداشت سه تا مرد رو بیاره اونم تو خونه خودش😐

این دیگه خیلی نترس بوده 

منم یکی رو میشناسم زنه دوست پسرشو میاره تو خونه خودش یا وقتیایی زنه با شوهرش میرن مسافرت به دوست پسرش کلید داده میاد توخونه زنه میمونه