2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله دیدم فامیل و آشنا نیست از اطرافیانش شنیدم

یه خانم متاهل با یه بچه ی سه ساله

شوهرش کارش جوریه اغلب اوقات خونه نیست و این زن رفته با پسر ۱۹ ۲۰ ساله دوست شده البته از نوع جنسی نه ساده!!!

و خب هفته ای چند بار پسره رو میاره خونش تا زن نیازشو برطرف کنه

بچه بیچاره هم میخوابونه میبره اتاق و درو روش قفل میکنه

متاسفانه شوهرش تا الان متوجه این خیانت نشده...

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

یه خانمی که مشاوره بود گفت خیانت بین خانم ها خیلی زیاد شده و گفت از زن تازه عروس بگیر تا زنی که بچه کوچیک داره تا شرایط دیگه و می‌گفت ما چون مشاور هستیم خیلی از این موارد دیدیم یا یکی از اقوام ما تو تهران سرهنگ هست می‌گفت خیلی ها زن شوهر دار هستن و با مرد دیگه رابطه دارن حتی خیلی ها شون شوهره هم یجورایی خبر داره و وقتی می‌شنوه از ترس ایزو شکایت نمیکنه یا بخاطر فقر 

خدا به همه مون رحم کنه دنیای بدی شده

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
به تاپیک نیستتاپیکی یکی بگه من خیانت کردممعمولا میترکه

چه تاپیک باشه چه صحبت تو دنیای واقعی، من توی جفت اینا میتونم بگم 90 درصد دیدم آقا خیانت کرده

به هر حال تعداد خانم های خیانتکار خیلی کمتر از مردا هست،

💜ARMY💜

منم دیدم متاسفانه وقتی پدرم فوت شد مادرم با۶۷سال سن باقیافه درب و داغون بایه پسره دوست شده بود و حتی رابطه جنسی هم داشتن برادرم وقتی فهمید دورازجونش داشت سکته میکرد امانمیشدکه مادرم بکشه ،قسمش داد دیگه رابطه نداشته باشه اما درکمال ناباوری دوباره بایکی دیگه ریخت رو هم ،ماکه نمی‌دونستیم چکار کنیم ازیه طرف مادرمونه وهرکاری میشد آبروی خاندانمون می‌رفت حالا بماند پدرم خیلی با ابرو و معروف بود به چشم پاکی ولی نمی‌دونم این چرا اینطوری کرد