2777
2789

از درون دارم میسوزم خودم باهاش کات کردم شکاکی کردم همچی خراب کردم

بهمن ماه میشه یه سال

من احمق شمارشو پاک کردمم فقط منتظر یه تماسم ازش بخدا اگه شمارشو داشتم زنگ میزدم(((:

دلم براش تنگ میشه منم آدمم

اون یعنی دلتنگم نیس؟؟

من خیلی اذیتش کردم خیلیی

کاش حداقل یه نشانی ازش داشتم کاش

الانم صفحه گوشیم خیس شده دارم گریه میکنم خسته شدم دیگه از انتظار🥺

عزیزم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی، بگو تا دوباره بگم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رها کن . مجبوری رها کنی. فقط درس بگیر و بگذردنیا بهت یاد میده که گاهی مجبوری سر خم‌ کنی

دارم تلاشمو میکنم خیلی سعی کردم کمرم شکست دیگه

زورم نمیرسه به خودم فقط میخام برگرده

اون دیگه رفته...

شاید ازدواج کرده...

گذشته و خاطراتشو رها کن.

تا اون گذشته رو رها نکنی مثل زنجیر دور دست و پاهاته

نمیزاره فرصت های جدید بیان...

اگر اونم زیاد دوستت داشت حتمن سراغی ازت میگرفت تو این یسال

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اون دیگه رفته...شاید ازدواج کرده...گذشته و خاطراتشو رها کن.تا اون گذشته رو رها نکنی مثل زنجیر دور دس ...

دقیقا من گذشته داره آینده مو نابود میکنه ولی نمیتونم بذارم کنار تو فکرمه همش باهامه

اون دیگه رفته...شاید ازدواج کرده...گذشته و خاطراتشو رها کن.تا اون گذشته رو رها نکنی مثل زنجیر دور دس ...

تقصیر خودمه من خیلی احمقم ..

تو این یسال چرا نتونستم فراموشش کنم پس

ببین واقعیت دقیقا جایی که فکر میکنی دیگه نمی تونی، قد میکشی و بزرگ میشی . نترس

نگا شاید میخاد 

۱۳ بهمن ساعت ۱:۱۵ برگرده 

چه معلوم پارسال همین تایم بود دقیقا که کات کردیم

نگا شاید میخاد ۱۳ بهمن ساعت ۱:۱۵ برگرده چه معلوم پارسال همین تایم بود دقیقا که کات کردیم

ممیتونی به این انتظارت تا اون موقع ادامه بدی ولی یه کم عجیبه . کسی که بخواد برگرده منتظر همچین چیزی نمیشه . شاید آدم یه هفته برای همچین تقارنی صبر کنه ولی چند ماه نه . این امید الکی فقط حالت رو بدتر میکنه 

ممیتونی به این انتظارت تا اون موقع ادامه بدی ولی یه کم عجیبه . کسی که بخواد برگرده منتظر همچین چیزی ...

مرسی گلم(؛