2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه میشه پدرمادرهرچقدر ام بد باشن باز پدر مادره درضمن پدرمادرهرچقدرهم گنداخلاق باشن بازبه بچه دل میسوزونن تودیگه کی هستی اومدی اینجااین حرفها رامیزاری دست پدرمادرتو ببوس بچه 

منم همینطور ! 😅 یکم پیش هم باشیم اینقدر منو عذاب میدن که نگو 

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

معمولا چون مادر پدرا نمیذارن بچشون هرجا دلش خواست بره یا هر کار خواست بکنه بچه بدش میاد !

ایول دمت گرم احسنت گل گفتی باید به اینها میدون بدیرهرکاری دلشون خواست بکنن بعد بفهمن چکار کردن پشیمون بشن یابرن ازپل خودشونو پرت کنن پایین وقتی پدر مادر جلوی اینها رامیگیرن میشن بعد بچه ازشون نفرت داره تازه میگن دعوانمیکنم فرداهم میگه نمیزنمتون شکر کنید 

الان از گریه نفسم بند نمیاد بابام انقد عصبیم کرد داشتم از حال میرفتم مامان بیچارم داشت آب میزد به صورتم ترسیده بود

اون بی شرفم اونور به هیچ جاش نبود داشتم میمردم

میگه حق نداری درس بخونی...ولی من فقط دهمم...

الان پدررر. من نمیذاره درس بخونم حق داره؟؟؟

عزیزم بعضی ازکارها رامن گفتم شما خونه هستی واقعا دلت درس خوندن میخواد بابات توانایی داری بهت هزینه کنه بله حق داری شما اگه نمیزاره اشتباه هست وچرانمیزاره دلیلش چیه