2777
2789

دیروز یک نفر از گروه ارز دیجیتال اومده بهم پیام داده و سر صحبت رو باز کرده 

بعدش گفته میشه عکس تو ببینم 

منم گفتم من شمارو نمی‌شناسم برای چی باید عکس مو بفرستم و 

هدف چیه که بفرستم 

بفرستم که چی بشه و این جور چیزا 

اون مشخصات خودشو گفت اسم و شهر و تحصیلات و ...

و از خاست عکس مو 

خیلی اصرار کرد 

منم نفرستادم و پیام هاشو سین نکردم 

گفت تو سکرت چت بفرست که پاک میشه و قبول نکردم 

کار خوبی کردم ؟

اینو بگم که ۲۸سالمه و مجردم 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

اره بابا این مدل اشنا شدنا واسه دهه شصته

با عکس کاری نمیتونه بکنه ولی خیلی شخمیه بری پی وی دختر بگی عکس بده

بلاک کن بره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله  کارت درسته

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟

مشخصا میخواسته آشنا شینمن بودم چون مجرد بودمحالا شاید آشنا میشدمتو نمیخوای حتما

از این مردا بدرد بخور پیدا نمیشه 

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

خب دیگه به هر حال آدم بخواد وارد رابطه شه یکی از راههاش مجازیه و نمیشه انکارش هم کرد

رابطه اینجوری ، نبودنش بهتره 

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

خب دیگه سلیقه ای مطمئنا خیلی هستن ازدواج کردن سال‌های سال هم خوشبختنحالا یسوال پس این آشنایی کجا بای ...

من با این مدل‌ش مخالفم ، باز اگه همو دنبال میکردن تو اینستا، که باعث ایجاد یه شناخت نسبی میشه، رو میتونم قبول میکردم

اما اینکه بدون هیچی یهو بری پیوی یکی بگی عکس بده و بخوای با نیت خیر آشنا بشی ..🤯

اما در کل آشنایی هایی که توی اجتماع پیش بیاد ببشتر میپسندم تا مجازی.

من با این مدل‌ش مخالفم ، باز اگه همو دنبال میکردن تو اینستا، که باعث ایجاد یه شناخت نسبی میشه، رو می ...

این که درسته 

آره منم موافقم 

آشنایی  های اینجوری مث رلن و....