2777
2789
عنوان

و دوباره اون حالت ها برگشت🫠

277 بازدید | 38 پست

دوسه ماه داشتیم سعی میکردم حال خودمو خوب کنم نمازمیخوندم کتاب،اهنگ گوش میدادم و...مهم ترینش دیگه به خودکشی فکرنمیکردم

تااینکه دیشب باخانواده دعوام شد و برگشتن اخر دعوا میگن |هروقت رقتی خونه شوهر هرغلطی دلت خواست بکن| خب شاید من تااخرعمرم ازدواج نکردم!!

نمیدونم چراانقد حرف فامیل براشون مهمه تا۳صبح گریه میکردم،لرزش دست راستم از دیشب خوب نشده ،و دوباره فکرای ناجور تو سرمه:))))))🖤

(این تاپیک صرفا بخاطرخالی شدنمه لطفا نصیحت نکنید برو درستو بخون اونا خانوادتن❤️‍🩹)

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

🥺🥺🥺🥺منم 

بعد هیچی زندیگم متوقف شده 

انگار زندگی نمیکنم 

فقط روح سرگردانم

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعیت همینه درس بخون مستقل شو اونا هم کم کم غلاف میکنن

منو چی میگی 

نمیتونم دانشگاه برم،چون پولشو ندارم 

نمیزارن کار کنم،و پول هم نمیدن

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

🥺🥺🥺🥺منم بعد هیچی زندیگم متوقف شده انگار زندگی نمیکنم فقط روح سرگردانم

خدا میبخشه این خانوادهارو که بامااینجوری میکنن😔

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

منو چی میگی نمیتونم دانشگاه برم،چون پولشو ندارم نمیزارن کار کنم،و پول هم نمیدن

تلاش کن دانشگاه روزانه قبول شی 

تلاش کن یک کار پروژه ای انجام بدی یا تو خونه

بلاخره کمی هم باید بجنگی 

میفهممت:))منم مامان بابام هیچ محبتی بهم نکردندیگه دلم نمیسوزونم برای مامانم .. انقد نگرانش بودم الان ...

🫂❤️‍🩹کاش میشد فرار کرد ازاین خانوادهای سمی مون ولی به کجا:)

خدا میبخشه این خانوادهارو که بامااینجوری میکنن😔

میبخشه خوب میبخشه حتی هم تشویق میشن 

اونا نمیدونن فردا اگر بمیرن ،کسی رو‌نخواهیم داشت،جز خاطرات تلخ ! و‌بدبختی

خوب،  نصیحت که بیشتر حال آدمو بد می کنه ، فقط میتونم بگم ، نمیشه جلو صحبت اینها باشی و تحت تاثیر قرار نگیری،  سعی کن در جو هایی قرار نگیری که احتمالا حرف هایی پسش بیاد. از موقعیت های مخرب دوری کن . نمیشه گوش کنی و اثر نگیری

🫂❤️‍🩹کاش میشد فرار کرد ازاین خانوادهای سمی مون ولی به کجا:)

تنها راه فرار از خانواده سمی همون درسه :)

امروز گریه کن

غر بزن ولی قوی تر از قبل ادامه بده

https://t.me/+zRc3gzOJ8785M2E0🍷🌊You'll be the saddest part of me

میبخشه خوب میبخشه حتی هم تشویق میشن اونا نمیدونن فردا اگر بمیرن ،کسی رو‌نخواهیم داشت،جز خاطرات تلخ ! ...

من به خودم قول دادم ازاین خونه برم یه جوری رفتارکنم که انگارنه انگار دختراین خانواده بودم!!الانم یه فرداضافیم🙂❤️‍🩹