2777
2789

چی بخوره بهتره

مدل مریضیش سرما خوردگیه 

ولی ن گلو درد ن تب 

هیچی

فقط قسمت صورت داقون شده از ابریزش

یکوچولو بیحاله

ولی ابریزشو بگین چ کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

شاید سینوزیت داره 

مرتب بخور بده تا تخلیه بشه و روغن بنفشه استفاده کنه و ده دقیقه بعد از استفاده به حالت سجده باشه و سیتریزن استفاده کنه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید سینوزیت داره مرتب بخور بده تا تخلیه بشه و روغن بنفشه استفاده کنه و ده دقیقه بعد از استفاده به ح ...

اتفاقا بعد بخور اینطورشده   

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

اتفاقا بعد بخور اینطورشده

خب سینوزیت داره تخلیه میشه تا تخلیه نشه خوب نمیشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خب سینوزیت داره تخلیه میشه تا تخلیه نشه خوب نمیشه

چیکارکنم درمان فوری

قراره یلدایی بیارین یکی دوروزه

چیکارکنم درمان فوریقراره یلدایی بیارین یکی دوروزه

چند بار بخور بده و ترشحات رو خالی کنه قرص سیتریزن یا آمپول دگزا هم سریع قطع میکنه مخصوصا دگزا

چند بار بخور بده و ترشحات رو خالی کنه قرص سیتریزن یا آمپول دگزا هم سریع قطع میکنه مخصوصا دگزا

دگزارو باید دکتر تجویزکنه؟نمیشه خودم بگیرم

دگزارو باید دکتر تجویزکنه؟نمیشه خودم بگیرم

بعضی جاها اگه آشنا باشن خود داروخانه میده ولی اغلب جاها میگن باید نسخه پزشک باشه