2777
2789
عنوان

بعد مرگ مادرم خیلی عوض شدم

119 بازدید | 17 پست

قبلنا یه دختر احساساتی بودم آروم بودم ولی الان بعد مرگ مادرم دیگه اشکام تموم شده بعضی وقتا فشار میاد بهم بغض میکنم دلم میخواد هار هار گریه کنم ولی نمیدونم جرا نمیتونم 

طی این سال ها موقعیت های پیش اومده دل آدم پر شده ولی فقط من نمیتونم بعضی وقتا تو خلوت خودم برای مادرم گریه میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهی بمیرم برات

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

من ازبعدمرگ مادرم باهرچیزی اشکام میریزه😔

دختری زیر دست نا مادری ام،  دختری دلشکسته . دختری تنها که پشتیبان برادر کودکشه🥺 دختری که شبها گریه های برادرشو میبینه بالای سر قاب عکس مادرش ولی هیچکاری جز هق هق نمیتونه انجام بده😭 دختری هستم که توی اوج جوانی مادرم پرکشید و تنهام گذاشت😭دختری هستم که هیچکس درکش نمکینه وحتی پدرش تنهاش گذاشته😭 برای شادی روح مادرم صلوات
بی مادری خیلی سخته خیــــــــــلییییی💔😭

انگار که لال شده باشم من خواهرم ندارم با مادرم مثل دوست بودیم دردل میکردیم بعد مادرم دیگه حرفم احساساتم همش سرکوب میکنم 

انگار که لال شده باشم من خواهرم ندارم با مادرم مثل دوست بودیم دردل میکردیم بعد مادرم دیگه حرفم احساس ...

من اصن بامادرم وقت نگذروندم واقعاشرایط سختیه برات صبرآرزومیکنم🖤🥺

به هرمشکل رسم گویم بروبامن خداهست📿❤

انگار که لال شده باشم من خواهرم ندارم با مادرم مثل دوست بودیم دردل میکردیم بعد مادرم دیگه حرفم احساس ...

من همه چیزوتودفترمینویسم دلتنگیام تنهاییام همه چی رو

به هرمشکل رسم گویم بروبامن خداهست📿❤