2777
2789

دیگه دارم میمیرم ده روزه دارم خفه میشم به شدت تنگی نفس دارم نفسام قوی نیستن مجبورم دم به دیقه نفس عمیق بکشم نفس عمیق هم خیلی کم نمیتونم بکشم خمیازه هام ناقصه دکترقلب وریه رفتم سالمم پس مشکل ازچیه بخدا دارم میمیرم زندگی روازم گرفته😭😭چیکارکنم شماخودتون یااطرافیانتون کسی اینطورنبوده؟؟معده اس یااختلال اضطرابی گرفتم؟؟چون هیچوقت مشکل معده نداشتم من دیگه دارم خفه میشم این چه بدبختیه پانیک نیست چون پانیک نهایتایک ساعته من ده روزه اینطورم حین غذاخوردنم نفس کم میارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو سال پیش دقیقاااااا عین شما بودم 

مو به مو مثل تو 

من حتی راه که میرفتم باید میموندم نفس عمیق می‌کشیدم بعد دوباره راه می افتادم 

مرگ چیه بابا دختر میگم من مثل تو بودم 

از کم خونی هست 

ی ماه خودمو بستم به عدسی و گوشت و هر روز قرص آهن 

خوب شدم 

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

وقتی میخواستم بخوابم شاید بالای سی بار از حالت دراز کشیده پا میشدم  می نشستم نفس عمیق می‌کشیدم و بعد می‌خوابیدم 

مدام خمیازه اما در حسرت یک خمیازه کامل بودم خییییلی اذیت بودم

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

چند تا دلیل داره

معدت مشکل داره 

استرس و اضطراب داری 

فشار خونت بالاست

(چون به مرگ فکر میکنی این باعث میشه استرس و اضطرابت هم بیشتر بشه و تشدید بشه و یک دلیلی هست برای اینکه تنفست دچار مشکل بشه)

و آدمــی بر خلاف آنچه تصور می کند دوام مـی آورد...🦋🌿#در سوالات روانشناسی و مسائل این چنینی میتونید منو تگ کنید.