2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی چند؟

یک مانتو  رو پرسیدم

ترو خدا بمون و نرو😥  من ب نیت امواتتون  زیارت عاشورا میخونم   خواستید پی وی   .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو    ب حاجتم برسون   نذرم رو ادا میکنم بیبی جان
واقعا پول نیستحسرت همه چیز به دلمون مونده

دقیقا

من باورت میشه آخرین باری که لباس گرفتم و یادم نیست😅

الان فقط یدونه مانتو دارم که هم باهاش مهمونی میرم ، هم مهمون بیاد می پوشم ، بازار و.. با یکی دوتا شلوار

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

عزیززمممم 😍😂 اتفاقا دیروز داشتم میگفتم مامانم ببافه برام ولی احساس میکنم نمدی های بازی که شما هم د ...

اکثر پیج ها با قیمت مناسب بارونی ها رو میفروشن 

فک کنم کمتر از یک تومان باشن 

✨زندگی کتابیست که چاپ دوم ندارد،انسانیت رو سر لوحه زندگی خویش ساخته و دلیل خنده های دیگران باش نه برعکسش🖐🏻🙂

آدم از یه جاهایی به بعد خسته میشه خب😂توی مجردی اختیار هیچی دست آدم نیست

فدای سرت اصلا توجه نکن عزیزم 

چند سالته ؟

آره 

من مامانم در سال سه بار فقط برام مانتو می‌خرید باورت میشه 😂ولی بازم چیزی نمیگفتم 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

شکت چیه😐🤦‍♀️میگم از این کاموا بافتی ها هستا یکم لشهبا کاپشن پفی قشنگه؟

شکت ازاینا که چارخونه هستن و جنسشون پشمی هست

بدنیس اونم خوبه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
اکثر پیج ها با قیمت مناسب بارونی ها رو میفروشن فک کنم کمتر از یک تومان باشن

جدی ☺️

من بارونی رو باید حضوری بخرم تن بزنم به تنم بیاد 🙈

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

فدای سرت اصلا توجه نکن عزیزم چند سالته ؟آره من مامانم در سال سه بار فقط برام مانتو می‌خرید باورت میش ...

من کلا ۴ ساله فک کنم سرجمع یه کتونی گرفتم و دوتا مانتو

باز خوب میخریدن برات

۲۳ سالمه

مجردی یا متاهل؟ما خیلی بدبختیم

متاهل

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

مبارک باشه عزیزم

اسی خیلی از پیجا با قیمت بسیار مناسب لباسهای زمستانی میفروشن خواستی یه سر به پیجاشون بزن 

چشمک شاپ 

مانتو میم 

بوتیک هاتلی

آناناس کالکشن

✨زندگی کتابیست که چاپ دوم ندارد،انسانیت رو سر لوحه زندگی خویش ساخته و دلیل خنده های دیگران باش نه برعکسش🖐🏻🙂