2777
2789
هیچی😐آخه همه چیز خیلی گرونه من توی یه دستشم موندم 🤦‍♀️😂

عزیزم منم هر بار که میرفتم یدونه یدونه می‌خریدم ☺️

بارونیم ۱۸۰۰ بود نخریدم هی دست دست کردم 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم هر بار که میرفتم یدونه یدونه می‌خریدم ☺️بارونیم ۱۸۰۰ بود نخریدم هی دست دست کردم

دقیقا منم تیکه تیکه خریدم اخه از کجا بیاری یهو ده تومن پول لباس بدی

تازه ادم داشته باشه هم زورش میاد😂😂

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
دقیقا منم تیکه تیکه خریدم اخه از کجا بیاری یهو ده تومن پول لباس بدیتازه ادم داشته باشه هم زورش میاد� ...

آخ آره منم خیلی زورم میرسه 😂

بعد هی شوهرم می‌گفت بخر میگفتم نههه الان میگم اشتباه کردم کاش بارونی هم میخریدم تموم میشد 😂

دوتا سال زمستونی هم خریدم آنلاین خوب بود 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من یدونه یدونه ام پولم نمیرسه😂😂😂😂

عزیززززدلممممم

منم پارسال خیلی زیاد نخریدم ....

آخ آره منم خیلی زورم میرسه 😂بعد هی شوهرم می‌گفت بخر میگفتم نههه الان میگم اشتباه کردم کاش بارونی هم ...

ما خانما کلا خسیسیم😂😂

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
همشون زیبا 🙂♥️کلاهتون رو میشه عکس تکی بدین عزیزم

ممنونم عزیزم کلاه فرانسویه تو این عکس معلومه مدلش 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋