2777
2789

دشمن داری عزیزم 

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دشمن داری عزیزم

عه 

توی اینترنت نوشته بود سگی تورو بزنه و گاز بگیره دشمنه و خیانت ولی من اونو زدم و نمی‌دونم تعبیرش چیه

بیشتر از این نظر مهمه که بدون تلقین هم خوابهام همیشه راست بوده

عه توی اینترنت نوشته بود سگی تورو بزنه و گاز بگیره دشمنه و خیانت ولی من اونو زدم و نمی‌دونم تعبیرش چ ...

مطمعن باش دشمن هست 

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
خواهش میکنم 🥰🌈

اونی که خودت توخواب دیدی تعبیر کردی دشمنه درسته ولی اگه شما زدی نشانه اینکه به کسی این چندوقت بی احترامی یازور گفتی سریع هم پشیمان خواهی شد درکل من به بعضی از خواب ها اعتقادی ندارم خیلی ها پوچ هستن بعضی ها خوب میشن 

اونی که خودت توخواب دیدی تعبیر کردی دشمنه درسته ولی اگه شما زدی نشانه اینکه به کسی این چندوقت بی احت ...

آخه چند مدتیه با هیچ کس ارتباط نداشتم جز خانواده 

که باهم خیلی خوبیم نه دوستی نه آشنایی کسی رو ندیدم 

آخه چند مدتیه با هیچ کس ارتباط نداشتم جز خانواده که باهم خیلی خوبیم نه دوستی نه آشنایی کسی رو ندیدم

زیاد فکرتو درگیر نکن گفتم که من خودم خیلی خواب میبینم خیلی هاشون پوچ ولی خیلی هام درسته بنده خودم همین ۳روز پیش خواب یه بچه را دیدم لخت بود الت تناسلی بچه رادیدم گفتم شک نکن این خوابو دیدم بچم پسره من الان باردارم ۳تادختر دارم ازمایش غربالگری دادم تادیشب جواب گرفتم بعد ۱۴سال تلاش بلاخره خدابهم پسر داده یکی هم روح ادم موقع خواب ازاده هرجامیره میاد یکی هم فکرهم زیاد تاثیر میزاره