2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همیشه میبافم اگه نبافم مث جنگل میشه..

غ‍‌م ب‍‌ه‍‌م گ‍‌ف‍‌ت: خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی ق‍‌وی ه‍‌س‍‌ت‍‌ی‍‌اا ! گ‍‌ف‍‌ت‍‌م چ‍‌ط‍‌ور:؟ گ‍‌ف‍‌ت: اخ‍‌ه #ن‍‌اب‍‌ودت ک‍‌ردم ول‍‌ی ه‍‌ن‍‌وز داری #م‍‌ی‍‌خ‍‌ن‍‌دی ♡ 

یه بار انجام دادم به ماه نکشید رفتم یه دونه از این صافی گلت ها خریدم خودم تو خونه صاف کردم

فر دائم اصلا اونی نیست که از فر توقع داریم یعنی مثلا با بابلیس یا با اتومو موهات رو فر کردی داری کیف میکنی خوش ات میاد این اینجوری نیست

اولا میری حموم بوی مواد بلند میشه ، کلا موها تا مدتها بو داره ، مو سنگینه و نگهداری ازش سخته ، راحت نمیتونی شونه کنی ، بعد از حموم باید حالت بدی و خشک کنی محلول های بعد حموم اینا بزنی ، موها اغلب میسوزه چون جنس موی ایرانی چه تیره چه روشن چغره و برای فر شدن از حد مجاز بیشتر مواد رو مو میمونه .. یه سریا که موها میسوزه و شروع میکنه به ریختن و خشک شدن

یه سری از جاها میزان فرش با بقیه سر ممکنه فرق کنه شل تر باشه

کلا موی نرمال نداری ، 

عجب 
راضیه.تو مهمونی مو هاشو باز میذاره؟

شش ماهش تموم شد دیگه صافه الان

اره باز میذاشت، گاهیم میبست

من ذاتا فرم، اما همیشه بازه، فقط موقع ورزش و اشپزی میبندم. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند.