2777
2789
عنوان

دلم گرفت شوهرم نمیخاد برام النگو بگیره برای زایمانم

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 56 پست
اون گوسفند قرار نیست مال من باشه میکشن میخورن ی آبم روش واسه عروسیم ی تیکه گوشتشو نشونم ندادن

تو زایمان میکنی و نیاز ب گوشت داری چون تا دوماه نمیتونی چیزی جز گوشت ابمز و مرغ ابپز بخوری

برا نفخ بچه

پس گوشتو خودت میخوری نگران نباش

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
خانوادم کلی حرف بهم میزنن

میدونی باید چی کار کنی؟ خودت شخصا مدافع شوهرت باش. این موقع ها اجازه نده هیچ کس حتی پدر و مادر عزیزت تو این مسائل دخالت کنند. با احترام بهشون بفهمون کنار اومدن با شرابط شوهرت ارزشش خیلی بیشتر از چند گرم طلا برا خوشآمد دیگرانه! واقعا مردم کجای زندگی مان که رابطه مون با شوهرمونو خراب کنیم تا دهن اونا بسته بشه؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه انگشتر بدل رنگ ثابت بخر بگو طلاس دهن همه هم بسته میشه بشرطی که شوهرت هم برات جبران کنه

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

میدونی باید چی کار کنی؟ خودت شخصا مدافع شوهرت باش. این موقع ها اجازه نده هیچ کس حتی پدر و مادر عزیزت ...

یک ساله دارم همین کارو میکنم ولی بازم حرف و حدیث هست بد کلأ مارو ب چشم ی ادم بدبخت نگاه میکنن چون خودشون وضعشون خوبه

ببین گلم طعم شیرین روزهای به دنیا اومدن نی تی و با این چیزهای ظاهری خراب نکن

میفهمم جی میگی قول داده خب حالا نشده

ارزش آرامش خودت و نی نی و همسرت آرامش و عشق خونت خیلی بیشتر از این طلاهاست

از این طلاها تو زندگیمون اومده رفته بازم نیاد اما چیزی که برامون میمونه این آرامشی که به بچه هامون هدیه میکنیم

الان تو گذشت کن ببین همسرت یه وقتی چجوری برات جبران کنه

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

عیب نداره این روزارو براخودت تلخ نکن 

شاید نداره

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

خوب پولو نمیدادی بهش نگه میداشتی بقیشو هم کادوهای بچه رو میزاشتی روش میخریدی. الان هم عیبی نداره.کسی کادو آورد با همونا بخر

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
یه انگشتر بدل رنگ ثابت بخر بگو طلاس دهن همه هم بسته میشه بشرطی که شوهرت هم برات جبران کنه

اصلا پیشنهاد نمیکنم. نباید ارزش خودش رو بیاره پایین. اینجوری شوهرش عادت میکنه. نظر من اینه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
ببین گلم طعم شیرین روزهای به دنیا اومدن نی تی و با این چیزهای ظاهری خراب نکنمیفهمم جی میگی قول داده ...

حق با شماست اما اخه من اگه بدونم واقعأ چون دستش خالیه گذشت میکنم من الان نمیدونم نمیخاد یا نمیذارن یا نداره واقعأ

شوهرم گفت ب همه بگو خریده برام النگو تو کمد

واااااااا. چرا باید دروغ بگی.دلیلش چیه؟

[QUOTE=364114577]یک ساله دارم همین کارو میکنم ولی بازم حرف و حدیث هست بد کلأ مارو ب چشم ی ادم بدبخت نگاه میکنن چون خو ...[/QUOTEاا. الان سوال اینه که شوهرتو دوست داری یانه؟ اگه دوسش داری دیگه نباید حرف وحدیث برات مهم باشه...منم تو تمام این سالا خواهروبرادرم کلی حرف بارم کردن...بچه م سقط شد بجای دلداری ازم طلبکار بودن وزخم زدن.. ببخشید اما گوربابای یه عده...زندگیتو بکن...سعی کن اونقدر قوی بشی که نظر بقیه به اندازه ارزنی برات مهم نباشه...اگه زندگیتو شوهرتو دوست داری بچسب به زندگیت...حرف مردم درهمه حال هست حتی اگه درحال مرگ باشی و یا حق باتو باشه