2777
2789
عنوان

دلم گرفت شوهرم نمیخاد برام النگو بگیره برای زایمانم

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 56 پست

نخر مگه واجبه درضمن اگه نمیدونی الکی قضاوت نکن مادرشوهرم چی گفته نگفته چرابعضی ها کم میارن پای این بدبخت هارامیکشن وسط اخه انکاری طلانباشه بچه دنیانمیاد بزرگ نمیشه واقعاکه باچه چیزهای مسخره ای ارامش خودتونو خودتون بهم میریزید الکی 

خب حالا میتونی آبروداری کنی 

چه میشه کرد

منم موقع زایمان یهو حساب کتابای شوهرم بهم ریخت دستش خالی شد خودم هزینه بیمارستان رو دادم

6میلیون شد 5سال پیش

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا همون گوسفند رو هم میخرن تو این گرونی واقعا شاهکاره...خودت که میگی کاروبار شوهرت خوب نیس...بهتره بیخیال شی و تولد بچه تو با فکر به این چیزا به خودت تلخ نکنی... زن وشوهر این جور مواقع هم رو درک نکنن کی پس؟ اگه قصدش نبود برات بگیره از اول بهت نمگفت...کوتاه بیا

واقعا چقد بچه گانه

خب دستش خالیه دیگه درک کن

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟

😐😐😐😐😐

حالا من شوهرم برا زایمانم هیچی کادو نداد بدامم مهم نبود

نداشت واقعا اون موقعه

فقط گل خرید برام

گل خوشگل ک عاشقشم  پژمرد ولی رزاشو نگهداشتم خشکشو

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
خانوادم کلی حرف بهم میزنن

چرا بقیه باید بدونن شوهر شما برا زایمانتون چیزی می‌خره یا نمی‌خره؟

از اول نباید این جور حرفا رو باب کنید 

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
بابا همون گوسفند رو هم میخرن تو این گرونی واقعا شاهکاره...خودت که میگی کاروبار شوهرت خوب نیس...بهتره ...

اون گوسفند قرار نیست مال من باشه میکشن میخورن ی آبم روش واسه عروسیم ی تیکه گوشتشو نشونم ندادن

چرا فکر میکنید همه باید ازینکارا بکنن

😂😂والا ما با اینکه هنوز بچه هم نداریم  فقط تولد و سالگرد ازدواجمون کادویی محسوب میشه اونم اگههههههه یادمون بمونه، اکثر مناسبتارو یه غذای خوب درست میکنیم و مخلفات بیشتری تهیه میکنیم و وقت میگذرونیم همین