2777
2789
عنوان

شب چله

101 بازدید | 18 پست

همه خونه مادربزرگم دعوتن من رو که دعوت نکردن من و شوهرم همیشه تنهایم شوهرم کسی رو نداره اینجا،مادربزرگم به مامانم گفته هر کس دوست داره بیاد ولی خودش عمرا اینجوری دعوت بشه بیاد خیلی حرف در میارن یبار اومد خونه ام شام هم درست کردم ولی نموند ،عیدا هم همه رو میگه من رو نمیگه منم به رسم ادب میرم سر میزنم بهش اون ولی اصلا نمیاد

من باردارم دلم گرفت حتی مامانم بفکر اینه پیش فامیلاش باشه

محلشون نده بابا عزت خودتون رو نیارید پایین

فدای سر بچت که دعوتتون نکرد،خودتون دوتایی خوش بگذرونین😃

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محلشون نده بابا عزت خودتون رو نیارید پایینفدای سر بچت که دعوتتون نکرد،خودتون دوتایی خوش بگذرونین😃

اره بابا همیشه همینن مامانم میگه یه زنگ به مادربزرگت بزن عمرا چرا همش من یبارم اونا زنگ بزنن

مادر بزرگا چشونه واقعا 🤕 مام نمونشو داریم همه از خودش متنفر کرده

همش حرف در میارن یبار پدرشوهرم مرده بود میخواستن بیان من مرسیدم شام میاین گفتن نه و فلان 

بعد رفته بود پشت شوهرم گفته بود یه شام نداد 

اره بابا همیشه همینن مامانم میگه یه زنگ به مادربزرگت بزن عمرا چرا همش من یبارم اونا زنگ بزنن

ها بابا،ماالان بافامیلامون رفت و امد نداریم‌انقد حالمون خوبه که میخایم کف و خون قاطی کنیم بعضی وقتا ازخوشی🙂😂

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

ها بابا،ماالان بافامیلامون رفت و امد نداریم‌انقد حالمون خوبه که میخایم کف و خون قاطی کنیم بعضی وقتا ...

راحتره من ازدواج کردم راحت شدم اون خاله بدجنس و زندایهای از خود راضی

همش حرف در میارن یبار پدرشوهرم مرده بود میخواستن بیان من مرسیدم شام میاین گفتن نه و فلان بعد رفته بو ...

فدای سرت 

از الان برنامه بچین دوتایی خوش بگذرونیت 

اصلا برات مهم نباشه 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2010995🍁جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁 

فدای سرت از الان برنامه بچین دوتایی خوش بگذرونیت اصلا برات مهم نباشه

اره بابا ایشالا بعد این با بچمون خانوادگی همش جتش بگیرم و ایشالا سال خوبی برا تو دوست مهربان باشه

توام برو عزیزم تنها نمونید سخت میگذره بهتون برو توام تو جمع باش الان بارداری حساسی درسته قبول دارم ب ...

خوب مستقیم دعوت نکرده که زشته برم،اونا خودشون اصلا اینطوری نیستن نمیرم اون از برادرام این از خانواده خودم