2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با نمکی 😎♥️

قربونت برم🥺🧡

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بچه ها من ازش اسکرین گذاشتم بذارم؟!؟

شوخی»»😂🤣

مخصوص سکته دادن اسی ک مارو معطل نکنه🤣🤣🤣🤣

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
قربونت برم🥺🧡

وا من ندیدم که 🥲 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

خوشگلی دماغتم‌فک کنم‌تو عکس بزرگ افتاده شاید در حالت طبیعی بزرگ نباشه 

ولی یه چی بگم‌بهت منم خال داشتم رفتم برداشتم‌خیلی چهره ادم ملیح میشه اگه دوست داشتی برو بردار عطاریام برمیدارن خی خوبه

انقد چشم و ابرو خوشگله که بینیت به چشم نیومد

راست میگی؟🥺🥺😚🧡بوس بهت

شوهر بیشورم همش میگه چشات ریزه😂😂اه نمیدونم این عتیقه رو من از کجا پیدا کردم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

خوشگلی دماغتم‌فک کنم‌تو عکس بزرگ افتاده شاید در حالت طبیعی بزرگ نباشه ولی یه چی بگم‌بهت منم خال داشت ...

خالمو دوست دارم🥺😂دیدی این بازیگرا که چهره های دلنشینی دارن یه خال رو چونه یا بالای لبشونه؟

راست میگی؟🥺🥺😚🧡بوس بهتشوهر بیشورم همش میگه چشات ریزه😂😂اه نمیدونم این عتیقه رو من از کجا پیدا کر ...

اره بخدا ابروهام و چشات جیگرن هیچ عیبی نداری 😍

خدا کنه زن کسی شم ایراد نگیره چون خیلی حساسم😭😂

خوشگلی دماغتم‌فک کنم‌تو عکس بزرگ افتاده شاید در حالت طبیعی بزرگ نباشه ولی یه چی بگم‌بهت منم خال داشت ...

مرسی بابت نظرت قشنگم🥺🧡

کامنت منو دیدی همین یکی بالایی نگا کن

کدوم؟

نیست ک

خالمو دوست دارم🥺😂دیدی این بازیگرا که چهره های دلنشینی دارن یه خال رو چونه یا بالای لبشونه؟

اره دیدم 

حقیقتا من دوست ندارم به نظرم خال چهره رو خشن میکنه

ولی اگه شما دوست داری و اکی هستی که مهم همینه مهم حس خودته  حالا اگه دوست داشتی با یه نرم افزاری چیزی پاکش کن ببین چطور میشی ولی به نظرم من خیلی تغییر میکنی و خوشگلیت چن برابر میشه باز هر طور خودت دوست داری