2777
2789
عنوان

وقتی اسمش رو صدا میزنم

123 بازدید | 16 پست

بچه ها من عادت دارم اسم طرف رو مدام تو مکالمه معمولی صدا کنم ولی اون به ندرت اینکار رو میکنع

کلا میخوام بدونم پسرا اسمشون رو صدا کنی براشون جذاب هست یا نه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جدی میگی؟ اگر با طرف رسمی باشی فامیلیش رو صدا کنی چی؟

والا من با کسی تو رابطه نبودم تاحالا

ولی دوستام مثلا میگن بهمون میگه اسممو صدا بزن😂انگار بیشتر دوست دارن

اما تو ایستا دیدم از این پستایی ک میزارن،نوشته بود اگه دختری فامیلتونو صدا زد ینی روتون کراش زدع

حالا یکی دوبار اقای فلانی صداش بزن

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
کسیکه اسمتونمیگه مغروره میخواد خودشو گنده کنه مثلا با ارزشه طرفش بی ارزش خودشیفتس

نه بابا چرا باید اینجوری باشه ما هنوز صمیمی نیستیم منم فامیلش رو میگم

البته مغروره کلا ولی نه اینکه بخواد منو تحقیر کنه

خوشش میومد؟ اگر رسمی باشی فامیلیش رو بگی چی؟

آره خیلی دوس داشت همیشه هم میگفت هیچکس انقد منو صدا نمیکنه که تو صدامیکنی

فامیلی رو راستش نمیدونم خب اگه درارتباطین با اسم صدا بزن دیگه چ کاریه فامیلی بگی 

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

والا من با کسی تو رابطه نبودم تاحالاولی دوستام مثلا میگن بهمون میگه اسممو صدا بزن😂انگار بیشتر دوست ...

من همش با فامیلی صداش میکنم مکث میکنه میخوام بیینم حسش چیه

نه بابا چرا باید اینجوری باشه ما هنوز صمیمی نیستیم منم فامیلش رو میگمالبته مغروره کلا ولی نه اینکه ب ...

زیاد ادمارو بزرگ نکن دیگه خودتم تحویل نمیگیرن 

ازتجربه ماها استفاده کن

حتما ی روانشناس برو حال روحیت خوب نیست خواهرانه گفتم خدا شاهده 🌺

شما داری میگی یه پسر رو گنده نکن میخواد تورو تحقیر کنه شما ذهنت پر از مرد ستیزی هست من باید برم دکتر؟ 

متاسفم واقعا برات

با همین تفکراتت ادامه بده