2777
2789
عنوان

یه دختره به شوهر من پیام میده

275 بازدید | 24 پست

شوهرم کارمنده. خانومه نماینده یه شرکته، شوهر من اومده اون شرکت رو جریمه کرده. حالا دختره هر سری که پیام میده با لحن خیلی صمیمی. و استیکرای بی مورده مسخره. 

شوهر منم رسمی جوابشو داده بود. منتهی من یه بار پیامای زنه رو دیدم به شوهرم گفتم این کیه گفت ارباب رجوع همسن مادرمه. در حالی که پروفایل دختره یه پلنگه نهایت 30 ساله اس. 

میخوام به دختره یه تشر بزنم حدشو بدونه. با همون گوشی شوهرم. چی بگم؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیخیال بابا این پلنگا تو خیابون ریخته هستن تو نمیتونی بری جلوی همشونو بگیری 

تو باید شوهرتو جمع کنی 

حالا هم که میگی شوهرت اهلش نیست 

پس بیخیال شو... اعصاب خوردی درست نکن شاید برای موقعیت کاری شوهرت بد بشه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

شما اصلا چیزی نگو حتی از زبون شوهرت . تا شوهرت خودش نخواد فایده نداره بزار هی کرم بریزه

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

برای کار اداری فقط ساعت اداری ، تلفن اداری، فاکس ، ایمیل ، غیر اون کار فوریت باشه با تشخیص مقام مافوق باید باشه همین پیام ها همسرتون باید به مافوقش یا به حراست اطلاع بده بعداً برای خودش توبیخ میشه. 

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

اکثر این پلنگای داف کرم میریزن بگی هم ناراحت میشن:/

خوب نيست اينجور قضاوت كردن 

اتفاقاانقدر اطرافم چادرى و به اصطلاح مومن ديدم كه كثافت كارى كردن و كرم كه چه عزض كنم گندكارى درآوردن كه خد و حساب نداره 

ولى بازم نميشه همرو يك جور ديد تو هر پوشش و اعتقادى هم خوب وجود داره هم بد 

بنظر من اول با شوهرت در میون بزار که من از تو مطمعنم و قبولت دارم فقط اگ اجازه بدی میخوام ی صحبتی باهاش داشته باشم که حدش و بدونه و مزاحم نشه.

اخه میگید از گوشی همسرتون قراره زنگ بزنید