2777
2789
عنوان

سوره بقره میخونم رحمم درد میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 34 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا همه تایپکات درمورد طلسم ودعا وجادو جنبله؟ 

چرا انقدر به خودت انرژی منفی میدی؟

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
اینقدر که درمورد سوره بقره داستان گفتین ،میترسم قرانو باز کنم

تا اونجا که میدونم ودرکش کردم قران مایه ارامش بوده وهست 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
خب بعضیاشو میگین

بعضیا میگن بعدش خواب های ترسناک میبینن بعضیا میگن همش دعوا افتاده بعدش توی زندگیشون بعضیا میگن جن میبینن😂البته همش چرتوپرته ولی خب انقد گفتن دیگه منم ترسوندن😂

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

خب بعضیاشو میگین

قران مایه ارامش وبرکت زندگیه 

اصلا به این خرافات گوش ندین 

اخه خواندن قران چه ربطی به درد رحم داره؟ 

تا اونجا که میدونم ودرکش کردم قران مایه ارامش بوده وهست

عزیزم منظور اون کاربر کل قرآن نبود که منظورش فقط سوره بقره بود که بعضیا اومدن الکی چیزهای ترسناک دربارش تعریف کردن اینجا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

هر چی گع گفتنو

میگن چون طلسم باطل میکنه ممکنه جن اذیت کنه و مشکلاتی تو خونه پیش بیاد اما اگه مداوم خونده بشه طلسم باطل میشه درحد چیزایی که خوندم گفتم تجربه ای ندارم

می دونم حرفم حقه اما شمالایک نکن مرسی😘
آخه من بعضی روزا میزارم داخل خونه میخونه چون عمه هام خیلی دعا میگیرن

اتفاقا خیلی خوبه انجام بده حتما

1
5
10
15
20
25
30
35