2777
2789

من خجالت میکشم برم دکتر ماما

نامزد هستم و خب نامزدم که میاد سراغم بخاطره بوش خجالتم میشه 

ژل بهداشتی بانوان باید بزنم برای بوی خوب

همه میگن عفونته و فلان 

میخاستم بدونم عفونت از چیه که میاد چون من باکره ام

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم دزخواست دوستی ندید جواب نمیدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا اگ باکره نبودی میگفتم بعد رابطه بو میگیره باید خیلی بیشتر بخودت برسی

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

قرص مترونیدازول بخور واسه عفونته واژنه

تازه عفونت واژن انواع داره باید بری دکتر 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

چند تا کار انجام بده 

هروقت میری دستشویی حتما خودت و خشک کن 

لباس زیرت و هرروز عوض کن 

گهگاهی از ژل شستشوی واژن استفاده کن ولی نه زیاد 

دوش بگیر مرتب 

اگه بازم بو میده عفونته

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

چند تا کار انجام بده هروقت میری دستشویی حتما خودت و خشک کن لباس زیرت و هرروز عوض کن گهگاهی از ژل شست ...

باشع

مترانیدازول نخورم ینی 

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم دزخواست دوستی ندید جواب نمیدم

میگن نشستن تو سرکه سیب خوبه 

من خودم باردار بودم رفتم دکتر گفت بشین تو سرکه ی سفید 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰