2777
2789
عنوان

عکس کافه بارم

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 60 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کافی بار رو در این حد ساده دوست دارم

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐

بچه ها تو بانکه شیشه ایا بیسکویتو. توت خشکو انجیز خشک بریزم و بچینم کنار هم چطوره؟ 

و یکم مجسمه و اینا را بردارم نظمش بدم

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

به نظرم شیشه های کوچیکه خوشکل بزار توش گل محمدی خشک و بهار نارنج و گل گاو زبون چیزای مخصوص دمنوش بزار قند رنگی و نبات چوبی رنگی اینجور چیزا یه قسمت رو سنتی کن 

یه قسمت رو هم قهوه و نسکافه و چای کراک و وای ماسالا و اینجور چیزا بچین

به نظرم شیشه های کوچیکه خوشکل بزار توش گل محمدی خشک و بهار نارنج و گل گاو زبون چیزای مخصوص دمنوش بزا ...

نظر توم واقعا پسندیدم 

نمیدونم چرا به ذهن خودم نرسیده بود

دمت گرم 

به نظرم شیشه های کوچیکه خوشکل بزار توش گل محمدی خشک و بهار نارنج و گل گاو زبون چیزای مخصوص دمنوش بزا ...

اندازه شیشه ها یه سایز باشه؟ 

اندازه شیشه ها یه سایز باشه؟

مثلاً برای دمنوشها اندازه سس مایونز کوچیکا برای قند و نبات و شکر هم سایز بزرگ‌ترش میتونی از شیشه هات که خالی شدن استفاده کنی برای تزیینش خودت سلیقه به خرج بده