2777
2789
عنوان

عکس کافه بارم

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 60 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سعی کن مجسمه هارو پخش کنی توش یه جا با هم نباشن ی ریسه شمشاد بخر بزار چند تا ماگ و کاپ بخر 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من ندیدم

اگه  دوباره گذاشتی لایکم کن

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
اسی ست اسمگ چی اس تازگیاخیلی ترندشده توخونه های بلاگرا

واااای خدا لعنت کنه این بلاگرا را رو. دقیقا منم از همونا دیدمو خ دوس دارم 

نگار جماعتی عالیه خونش، دوس دارم مثه اون باشه

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
خونه نگار همون بلاگره ک کارمنده زن خوشگلی اصلانی ولی خدنش ب شدت مرگبار نازه ؟

نههه، 

شوهرش اتش نشاله خودشم قبلا تو ازمایشگاه کار میکرد ولی اللن خانه داره

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑