2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه کوچیک دارین بیاین(راجب عروسی)

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 75 پست
خیلی سخته نمیتونی پیش کسی ( مادر ، خواهر و..) بزاری؟چون هم خودت هم بچه خیلی اذیت میشید

نه والا مناسفانه 

مادرم که خودشم باید بیاد یعنی نیادم اهل این چیزا نیست 

خواهرم ندارم 

هیچکسو ندارم یعنی به کسیم اعتماد ندارم که بچرو بزارم جاش چون ادم حساسی هستم همش دلمو میخورم 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منکه همیشه مامان مراقبش بوده اینایی که گفتی رو اثلا حس نکردم

خوشبحالت واقعا قدر مادرتو بدون 

من هیچکسو ندارم فقد همسرمه که اونم مرد هست اخه چه توقعی میشه داشت مادرمم اصلا اهل اینکه بخواد نگه دارا اینا نیست فقد در حد چارتا بوس بخوره و تمام مادرشوهرمم دست کمر نداره که بنده خدا کارا خودشو به زور انجام میده نه خواهرنه خواهر شوهر نه جاری دارم نه رفیقی هیچکسس به معنای واقعی تنها تنها توی شهر غربت 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

۱.حتما کالسکه ببر

۲.لباسی بگیر که سینش باز باشه.یا کت و شلوار و..

تو قسمتی که نماز خونه هست میتونی شیرشو بدی یا عوضش کنی البته با رعایت مسایل بهداشتی.

۳.اگر پرستار داره حتما حتما پرستارش رو هم ببر.هزینه شو خودت بده.

۴ برای روزهای قبل مثل رنگ مو خرید ارایشگاه.در طول هفته نکه تکه برو همه کارات رو بکن.ارایشگاه برای رنگ مو بهیچ عنوان نبر.بخاطر بوی مواد شیمیایی.

۱.حتما کالسکه ببر۲.لباسی بگیر که سینش باز باشه.یا کت و شلوار و..تو قسمتی که نماز خونه هست میتونی شیر ...

اره مجبورم ی ‌پرستار برا کمک دستم بگیرم 

مسافت یکم دوره اما حتما باید ببرمش اما خب زشت نیست تو عروسی یکی دیگه باز از خودم ی همراهم ببرم؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻

۱.حتما کالسکه ببر۲.لباسی بگیر که سینش باز باشه.یا کت و شلوار و..تو قسمتی که نماز خونه هست میتونی شیر ...

اره راست میگی کت شلوارم قشنگه هم ویشه شیر داد

روزای خوب توی راه😎✌🏻

نه چراترس؟بچس دیگه همه بچه ها توجاهای شلوغ و پرسروصدا گریه میکنن اگر هستن کسایی که بهت کمک کنن و نگه ...

وا 🙁

تو بارداری هم میگن صدای بلند به جنین آسیب میزنه چه برسه نوزاد یا کودک ۲/۳ماهه واقعا صدای بلند براشون آسیب زننده هست

اره مجبورم ی ‌پرستار برا کمک دستم بگیرم مسافت یکم دوره اما حتما باید ببرمش اما خب زشت نیست تو عروسی ...

با صاحب مهمانی صحبت کن کل هزینه ورودی غذا و .... رو خودت پرداخت کن.

یا روی کادو بیار و قید کن سهم مهمانم.

نه اصلا زشت نیست.تو شهر ما اکثرا همین کار رو میکنن.

میتونی به ارایشگاهت بگی بیاد خونه کارهات رو تو خونه انجام بده.

مخصوصا برای ارایش و مو

ولی هزینه ات چند برابر میشه.اگر برات مهم نیست بهترین روشه.

تازه میتونی مامانت رو هم بگی بیاد خونتون کارهای ارایشی هردو رو انجام بده همسرت هم کمک کنه

دختر من شیرخشکیه از بابت شیر دادن مشکلی نداشتم وقتی ۵ ماهش بود عروسی عموش رفتم زهرمارم شد از بس گریه کرد من همش تو اتاق بودم و آرومش میکردم،الآن یکسالشه یکی دوهفته پیش یه عروسی دعوت شدیم کاملا آروم بود و خوشش اومد از ساعت ۷ تا ۱۱ونیم شب اوکی بود بعدش گریه کرد و ما برگشتیم خونه

شما هر جایی بری باید یه ساک بچه همراهت باشه توش زیرانداز تعویض و پوشک و دستمال مرطوب داری بچه رو تمیز میکنی و تمام،واسه کارای زیبایی هم بستگی به بچه داره دختر من راحت پیش مادرم و همسرم میمونه من میتونم برم آرایشگاه و به کارام برسم

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
با صاحب مهمانی صحبت کن کل هزینه ورودی غذا و .... رو خودت پرداخت کن.یا روی کادو بیار و قید کن سهم مهم ...

اره راست میگی 

ولی خب برا ارایشگاه خونم ی شهر دیگس مامانم برا این چیزا همکاری نمیکنه اصلا 

مگه اینکه هم پرستارشم با خودم ببرم ارایشگاه نگهش داره

روزای خوب توی راه😎✌🏻

نه والا مناسفانه مادرم که خودشم باید بیاد یعنی نیادم اهل این چیزا نیست خواهرم ندارم هیچکسو ندارم یعن ...

پس ببرش . پوشکم خواستی عوض کنی پیام بده به شوهرت دوتایی برید کنار ماشین بیرون عوضش کنید

شیر خشک نمیخوره؟

اگه نه لباسی بخر که راحت باشه ...

اونجا هم یکی دوساعت بده دست شوهرت بگیره

خوش بگذره🌸💕

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

دختر من شیرخشکیه از بابت شیر دادن مشکلی نداشتم وقتی ۵ ماهش بود عروسی عموش رفتم زهرمارم شد از بس گریه ...

انشالله بچه منم وایسته حالا با مادرم که فک نکنم اما با همسرم احتمالا اوکی باشه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

پس ببرش . پوشکم خواستی عوض کنی پیام بده به شوهرت دوتایی برید کنار ماشین بیرون عوضش کنیدشیر خشک نمیخو ...

انشالله ممنون از راهنماییت عزیزم🌹❤️

روزای خوب توی راه😎✌🏻