2777
2789
عنوان

دیروز از لجبازی شام شیروکیک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 38 پست

نباید لج میکردی.

الآن تو هم عصابت خورد شد هم شام درست حسابی نخوردی هم نقاشیت موند هم عقده های داداشت روت خالی شد.

امروز دوباره ببر بده بابات بکشه .

بی ارزشترین نوعِ افتخار افتخار به داشتن ویژگی‌هایی است که خود انسان در داشتنشان هیچ نقشی نداردمثلِ چهره ، قد ، ملیت و ...از چیزایی که خودتان به دست آورده اید حرف بزنیدمثل انسانیت ، مهربانی ، گذشت ، صداقت آدمی را ادميت لازم است عود را گر بو نباشد هيزم است ... 🔔

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوش جان🥸🙏🏻

الان وزنم 47 قدم 1.62 بنظرت وزنم رو کم کنم؟

بدنم رو دوست ندارم سینه هام بزرگه 

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

نباید لج میکردی.الآن تو هم عصابت خورد شد هم شام درست حسابی نخوردی هم نقاشیت موند هم عقده های داداشت ...

اصلا میدونی اوضاع خوب نیتس خونمون.. همیشه دعواست، بیرون رفتیم دعواست خانوادگی رفتیم تهش دعواست

یا سرخواهر کوچیکم دعوا میشه یا سرمن که چرا به همسایه سلام ندادی=) 

اره میدم بکشه اما میگه پرینت بگیر گفتم من نمیتونم عکس مردم رو پرینت بگیرم بیارم

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

وزنت کمه .ورزش سینه کن

کوچیک میشه سینه هام باید نت بگردم بزرگه.. سوتین تنگ میژنم فشارمیده 

و منی که با ۳۵ سال سن میام و این تاپیکا رو میبینم😊🤣🤣

نی نی سایت قبل از سال ۹۷ خیلی یهتریود

بله میشه

وایی خداکنه من 50 کیلوم نشدم