2777
2789
عنوان

دیروز از لجبازی شام شیروکیک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 38 پست
من با ۱۶۴قد ،محردیم ۶۸ کیلو بودم همه میگفتن خیلی لاغری 😅

جدیی؟ این که مناسبه وزنتون اما یذره زیاده 

من ۵۰ کیلوم نشدم بعضی وقتا تومدرسه ۵ ساعت چیزی نمیخورم

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جدیی؟ این که مناسبه وزنتون اما یذره زیاده من ۵۰ کیلوم نشدم بعضی وقتا تومدرسه ۵ ساعت چیزی نمیخورم

وزن مناسب شما ۵۸ تا ۶۰ هست .من الان شدم ۷۸ کیلو .الان میگن خوبی ولی خودم می‌دونم ۷۰ برام خوبه .

استخون بندیم درشته.

وزن مناسب شما ۵۸ تا ۶۰ هست .من الان شدم ۷۸ کیلو .الان میگن خوبی ولی خودم می‌دونم ۷۰ برام خوبه .استخو ...

نبابا ۵۸ خیلیه 😁

نه معمولا استخوان بندی من ندارم ولی لاغرم

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

وزن مناسب شما ۵۸ تا ۶۰ هست .من الان شدم ۷۸ کیلو .الان میگن خوبی ولی خودم می‌دونم ۷۰ برام خوبه .استخو ...

بچه اوردی؟ منم مجردم همقد شمام پنجاهو شیش هستم 

میترسم ازدواج کنم چاق شم

دیگه رنج نرمال همینه ۱۶۲منهای ۱۰۰ تا منهای ۱۰نهایت

کلا اره هربازاری واسه پروف برم میگم این مانتو چاق نشونم میده طرف میگه گوشتم نداری اخه چیوچاق نشون بده 😁

بچه اوردی؟ منم مجردم همقد شمام پنجاهو شیش هستم میترسم ازدواج کنم چاق شم

نه بچه نیاوردم .ولی اکثرا بعد ازدواج چاق میشن .منکه از بس تمام دوران مجردی گفتن لاغری عمدا ول کردم خودمو .البته بعد تلاش کردم برسم ۷۰ ،نشد