2777
2789
عنوان

بابای شماهم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 26 پست

من کلیپ درسی اینجوری میبینم ولی قبلش میپرسم اذیت نمیشین

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
براشونم مهم نیست خواب باشی

ولی وقتی خودشون خوابن...

هر کی لایکم کنه ایشالا پنج قلو حامله شه.... پنج تا پسر سیبیل کلفت اسماشونم باشه گرگعلی ناصر یعقوب ابراهیم غلام رضا همیشه واست قیافه بگیرین🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما الان داریم حرف های جدید جولانی که تو سوریه هست رو با صدا بلند میشنویم

🤣🤣

بابای من بعضی وقتا فیلم کره ای جنگی میبینه

انگار وسط میدون جنگیم

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
🤣🤣بابای من بعضی وقتا فیلم کره ای جنگی میبینهانگار وسط میدون جنگیم

شبکه خبر

دیدی شب میشه صدا اخبار رو تا ته میکنن انگار میخوان قشنگ بفهمن

هر کی لایکم کنه ایشالا پنج قلو حامله شه.... پنج تا پسر سیبیل کلفت اسماشونم باشه گرگعلی ناصر یعقوب ابراهیم غلام رضا همیشه واست قیافه بگیرین🤍
ما الان داریم حرف های جدید جولانی که تو سوریه هست رو با صدا بلند میشنویم

🤣🤣

بابا ها اغلب اینطورن حالا بابای من بیشتر بلند بلند باگوشی حرف میزنم 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

قبلا اینطوری بود الان یکم آروم تر شده.

البته من با صدای انفجار هم بیدار نمیشم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

شبکه خبردیدی شب میشه صدا اخبار رو تا ته میکنن انگار میخوان قشنگ بفهمن

اخرم  هيچى نمى فهمن

بابام بر مى گشت به مامانم مى گفت يعنى چى  ؟

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
قبلا اینطوری بود الان یکم آروم تر شده.البته من با صدای انفجار هم بیدار نمیشم.

من خواب بودم تو خونه تنها 

بعد مامانمو داداشم بیرون بودن 

بابامم ماموریت 

بعد اینا ولید نداشتن دو ساعت در زدن زنگ زدن 

من همش خواب بودم

آخرش از دیوار همسایه اومدن تو خونه

من خواب بودم تو خونه تنها بعد مامانمو داداشم بیرون بودن بابامم ماموریت بعد اینا ولید نداشتن دو ساعت ...

منم همینم.

و جالبه بعد از اینکه بیدار میشم اصلا یادم نیست چه اتفاقی افتاده.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.