2777
2789
عنوان

بابای شماهم

250 بازدید | 26 پست

بابای شما هم صدای اسپیکر گوشیشو وقتی تو خونس تا ته میکنه کل خونه بشنون؟؟

هر کی لایکم کنه ایشالا پنج قلو حامله شه.... پنج تا پسر سیبیل کلفت اسماشونم باشه گرگعلی ناصر یعقوب ابراهیم غلام رضا همیشه واست قیافه بگیرین🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شوهر خالم اینشکلیه😂تازه بلند بلند میخنده،میگه توهم بیا بیبین،دیوانه میشی قشنگ

روانی میشی

هر کی لایکم کنه ایشالا پنج قلو حامله شه.... پنج تا پسر سیبیل کلفت اسماشونم باشه گرگعلی ناصر یعقوب ابراهیم غلام رضا همیشه واست قیافه بگیرین🤍
کلیپ های اینستا هر کدوم هزار بار میبینه با صدای زیاد

علاوه به اینا صبح موقع صبحانه آهنگ سنتی میزاره اونم با صدا بلند

دقیقابابامم وقتی خونست بلند بلنده،هی میگیم بابا تو رو خدا کمش کندیگه محرما هم کلیپای روضه براش میفرس ...

ما الان داریم حرف های جدید جولانی که تو سوریه هست رو با صدا بلند میشنویم