2777
2789
عنوان

جای من بودید بین مهریه و بچه کدوم انتخاب میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 156 پست
نه من اون املاکی که به نام خانوادش زده توقیف کردمالبته راس میگی اینقدر راه هست این نکبتا دور بزنن دا ...

روی اموال کوتاه نیا

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
اسی کاش بیشتر توضیح بدی تا بتونیم بهتر راهنماییت کنیم چون واقعا متوجه نشدم ...اگه تو این دو سال بچه ...

نه 

مادرشوهرم همه کارشه

میگه بچه رو میخوام

جالبه اومد دادگاه شکایت کرد دیدار زیاد کنه

گفت یعنی بچه یه شب پیش مادربزرگش نخوابه

قاضی گفت نه ایشون جایگاهی نداره

حالا اما چون مادرشوهرم خیلی پول دوسته میدونم وسوسه میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهریه مهم تره بعدا میتونی حضانتشو بگیری از باباش دلایل قابل قبول بیاری میتونی اصلا بچه پسر تا 7 سال ...

اون زندگی همش مال بچه ما بود

اما الا برای اون زنو بچه های اونم هست

شوهر سابقم با لباسای تنش بود موقعه عروسی 

الا همه چیز داره

۸ سال خونه پدرم نشست جمع کرد منم کار کردم برای اینده پسرم 

اون زندگی همش مال بچه ما بوداما الا برای اون زنو بچه های اونم هستشوهر سابقم با لباسای تنش بود موقعه ...

وای چه دردناک، وکیل خوب بگیر که بتونی بچه و مهریه رو بگیری، شده وام بگیر قرض کن وکیل خوب بگیر

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
اولش مخالف بودن اما دیدن پسرشون دست‌بردار نیست قبول کردن

خداروشکر❤️خوشبخت باشید کنار هم

من کاربر آش‌_رشته۳۹۳۴هستم،همونی که امضاش این بود:دختر قشنگم🙎🏼‍♀️شغلت💻پولت💵تحصیلاتت📚هرگز یه روز صبح بیدار نمیشن تصمیم بگیرن ولت کنن،بچسب به آرزوهات،باور کن پسرا جایی نمیرن💕(کاربر سال ۹۵)…من بخاطر نظر دادن تو یه تاپیک جنجالی تعلیق شدم!چون یه کاربر نامحترم به بقیه گفت گزارش بزنن فقط بخاطر اینکه فهم حرفمو نداشت:)توصیه‌ا‌م به شما اینه که دنباله‌رو بقیه نباشید و سعی کنید خودتون حرفا رو تحلیل کنید،بعد گزارش بزنید🌝
وای چه دردناک، وکیل خوب بگیر که بتونی بچه و مهریه رو بگیری، شده وام بگیر قرض کن وکیل خوب بگیر

وکیل دارم تا اینجا فقط یکی رو میتونم بگیرم بعد ۲ سال از طلاق مهریه رسیده به اجرا 

برای حرج پدر هم خیلی سخت میشه ثابت کرد اصلا انگار قانونوجوریه بهتر بگی نشدنیه

فقط میتونم یکیو انتخاب کنم

الا موندم

دو فردا دیگه پسرم نمیگه مامان همه چیزو تو سینی گذاشتی برای اونا من موندم و دست خالی

یا بگه من اصلا تو رو نمیخوام 

عزیزم نمیشه قطعی گفت. واقعا هر چیزی ممکنه. نمیشه بخاطر بچت از طلاق منصرف بشی؟ همسرت پشیمون نیست؟

ما که ۲ ساله جدا شدیم

اون یه هرزه ایی شده

هر با با یه زن جمعه ها میاد دنبال پسرم

مثلا منو حرص بده