2777
2789
عنوان

جای من بودید بین مهریه و بچه کدوم انتخاب میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 2023 بازدید | 156 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسره و ۶ سالشهپول به اندازه زندگی معمولی دارمولی هر چی در میارم باید خرج پسرم بشهنفقه نمیده زیاد خیل ...

احساس میکنم خودت هم خیلی راضی نیستی پیشت باشه. شما که خونه رهن کردی خب بذار اون طفل معصوم هم پیشت باشه مگه نمیگی باباش سالی یه دست لباس براش مسخره و هزینش با خودته خب الان چرا دو دلی؟ فکر کردی مهریه رو نقد میارن بهت میدن؟ 

دست مادرشوهرت نیست بچه یکم بزرگ بشه خودش تصمیم میگیره و کسی هم نمیتونه جلوشو بگیره مهریت رو بگ ...

دقیقااا

بچه بزرگ تر بشه میره پیش مادرش 

نمونش خیلی دیدم بعد ۱۴ یا ۱۵ سالگی میرن پیش مادر

بچه رو انتخاب میکنم چون واسه مهریه براش قسط بندی میکنن تموم هم نمیشه چند سال بعدم ازدواج کنه دادگاه ...

چرا چرت میگی کدوم قانون گفته اگر ازدواج کرد مهریه نمیده؟وکیل خودش برای خودش میگه شما حقتو بگیر

نمیدونممیترسم بچه دست اونا بزرگ شهاز طرفی مهر و عاطفه مادریم نمیزاره درست تصمیم بگیرم

یکی از اقوام نزدیک ما این کارو کرد بچه رو برداشت بچه پسره ۱۹ سالش شده نمیتونه جلوش بگیره مشروب میخوره میزنه پول میخواد روزی هزار بار به خودش فهش میده چرا این کار کرد بچه پدر میخواد

اگه شرایطت خوبه که بچه رو بگیر،گور بابای مال دنیا،بهترشو بعدا به دست میاری

میترسم اونا پسرمو گول بزنن وقتی بزرگ شد منو رها کنه

بره 

من اینجوری خیلی باخت میدم

ولی نمیدونم بپذیرم و بازم برم این راه رو یا نه

بچمو انتخاب میکردم اگه شاغلی سرکار میری بهت سخت میگذره ولی با بچتی 

خیلی دلایل وجود داره بیاد بچه رو نده 

بچه ثمره زندگیه حیفش باشه اینجور شرایطی که واسش رقم خورده

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

چرا چرت میگی کدوم قانون گفته اگر ازدواج کرد مهریه نمیده؟وکیل خودش برای خودش میگه شما حقتو بگیر

یه نفر همین جا گفته بود ک شوهر سابقش ازدواج کرده چون وضع مالی خوبی هم نداشته دادگاه قبول کرده ک دیگ نده:/

میترسم اونا پسرمو گول بزنن وقتی بزرگ شد منو رها کنهبره من اینجوری خیلی باخت میدمولی نمیدونم بپذیرم و ...

من مهریه رو بخشیدم و پشیمونم 

چون هیچکس قدر ندونست

من کاربر آش‌_رشته۳۹۳۴هستم،همونی که امضاش این بود:دختر قشنگم🙎🏼‍♀️شغلت💻پولت💵تحصیلاتت📚هرگز یه روز صبح بیدار نمیشن تصمیم بگیرن ولت کنن،بچسب به آرزوهات،باور کن پسرا جایی نمیرن💕(کاربر سال ۹۵)…من بخاطر نظر دادن تو یه تاپیک جنجالی تعلیق شدم!چون یه کاربر نامحترم به بقیه گفت گزارش بزنن فقط بخاطر اینکه فهم حرفمو نداشت:)توصیه‌ا‌م به شما اینه که دنباله‌رو بقیه نباشید و سعی کنید خودتون حرفا رو تحلیل کنید،بعد گزارش بزنید🌝
نمیدونممیترسم بچه دست اونا بزرگ شهاز طرفی مهر و عاطفه مادریم نمیزاره درست تصمیم بگیرم

چرا نمیذاری بچت انتخاب کنه؟ سنش کم نیست، بکشش کنار بگو انتخاب کنه، مهریه رو میده؟ قبول می کنه؟ نذار راحت باشه مهریه رو بگیر ازش، تونستی به اموالشم خسارت بزن مردک بی همه چیزو، وکیل خوب بگیر اثبات کنه که مردک رفته اموالشو زده به نام خانوادش، با وکیل خوب میتونی همه کار کنی.بعدشم حضانت تا ۷ سالگی با مادره مگه نه؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.