2777
2789
عنوان

جای من بودید بین مهریه و بچه کدوم انتخاب میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 156 پست

ببین مگه اینطور نیست که بچه به سن بلوغ که رسید خودش انتخاب می کنه؟ اگه پسره دلت نسوزه فردا میشه یکی لنگه باباش. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
اره خداروشکر الان نزدیک دهسال از اون موقع میگذره وازدواج کردم وهمسرم تمام مخارج بچه ها رو قبول کرده ...

همسرت هم ازدواج ناموفق داشته؟؟

من کاربر آش‌_رشته۳۹۳۴هستم،همونی که امضاش این بود:دختر قشنگم🙎🏼‍♀️شغلت💻پولت💵تحصیلاتت📚هرگز یه روز صبح بیدار نمیشن تصمیم بگیرن ولت کنن،بچسب به آرزوهات،باور کن پسرا جایی نمیرن💕(کاربر سال ۹۵)…من بخاطر نظر دادن تو یه تاپیک جنجالی تعلیق شدم!چون یه کاربر نامحترم به بقیه گفت گزارش بزنن فقط بخاطر اینکه فهم حرفمو نداشت:)توصیه‌ا‌م به شما اینه که دنباله‌رو بقیه نباشید و سعی کنید خودتون حرفا رو تحلیل کنید،بعد گزارش بزنید🌝

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینقدر بد جنسه اگه بدونیحتی بیمه بچه رو قطع کردفک کناز ترس مهریه رفته نشسته خونه قبلا سالی یه بار یه ...

میونی شکایت کنی ازش بخاطر اینکه خرج بچه رو نمیده 

جنگل سوخته را وعده ی باران ندهید...! 

خودم مادرم ۲ تا بچه دارم پس درک میکنم حس مادریتو شدیدن هم به بچه هام وابسته ام 

ولی میگم مهریه رو بگیر بچه رو هفته ای چندروز حق ملاقات میده بهت دادگاه 

بعدشم تنهایی مسئولیت بچه رو قبول نکن نمیتونی اونم پدرشه بزار بچشو بزرگ کنه زحمت بکشه براش تا قدرش رو بدونه 

یه کاری کن بشین منطقی با بچت صحبت کن ببین کدومو انتخاب میکننه

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
اگر پول داری بچه رو با نفقه ش بگیر و تو آرامش زندگی کن اگر بی پولی قطعا مهریه ، چرا جواب نمیدی بچه ت ...

پسره و ۶ سالشه

پول به اندازه زندگی معمولی دارم

ولی هر چی در میارم باید خرج پسرم بشه

نفقه نمیده زیاد خیلی خسیسه

مهریه مهم تره بعدا میتونی حضانتشو بگیری از باباش دلایل قابل قبول بیاری میتونی اصلا بچه پسر تا 7 سال پیش مادره وقتی تو پول نداشته باشی چطور میتونی بچه رو بزرگ کنی؟میخوای همه چیزو بدی به اون زنیکه خودت با بچه تو سختی باشی؟

همه همینو میگن ولی مادرشوهرم اینقدرکینه ایی هست عمرا حاضره بچه رو بکشه اما به من نده

دست مادرشوهرت نیست    بچه یکم بزرگ بشه خودش تصمیم میگیره و کسی هم نمیتونه جلوشو بگیره    مهریت رو بگیر   حقت هست    بدون پول مگه میشه زندگی کرد؟؟    باید سرمایه داشته باشی تا خودتو جمع و جور کنی    همون قدر که تو مادرشی شوهرت هم پدرشه و قطعا مراقبش خواهد بود    خودتو تباه نکن     هر وقت هم خسته بشه بچه رو میده بهت     نداد هم بچه وقتی بزرگ بشه خودش میتونه بیاد پیش تو     اشتباه نکن    سفت وایسا مهریت رو بگیر

اسی یعنی هنوز طلاق نگرفتی خواستگار داری ؟؟؟؟؟؟

عکس و پرو فایلت مذهبیه ولی تاپیکهای قبلیت  با این تاپیک تنافض داره

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم