2777
2789
عنوان

جای من بودید بین مهریه و بچه کدوم انتخاب میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 166 پست
نه این جور نیست من دخترمو نیاوردم یعنی نتونستم بیارم مهریه هم نگرفتم دخترم منو مقصر میدونهمیگه پدرم ...

ای وای واقعاً...منم می‌خوام جدا شم البته هنوز اقدامی نکردم ولی همش نگرانم دخترم بزرگ شد منو مقصر بدونه و بگه باید میموندی

بچه خودش میاد پیدات میکنه نگران نباش مهریه اتو بگیر الان با این خرحا و گرونی ها چطور میخوای از پس کر ...

همین موندم تو همه چیز

بچه مم خیلی درکش بالاست ولی خرج واجب زیاد داره

من نمیتونم براش کم بزارم بعد عذاب وجدان میگیرم

کلاس کاراته و زبان و اینا میخوام بفرستمش 

مهدشم جای خوب نوشتم

تغذیشم همیشه خوب بوده

اما واقعا تنهایی خیلی سخته خیلی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره همه اینا رو تا حدی هستم اما واقعا دلم به حال ۱۲ سال جون کندن و سوختن میسوزه اون خونه و زمین و ما ...

اگه شرایطت خوبه که بچه رو بگیر،گور بابای مال دنیا،بهترشو بعدا به دست میاری

به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم؛بخاطرتمامی روزهایی که.....گرفت،شکست،تنگ شد.....وکاری از دست من برنمی امد ...  
دخترت غلط میکنه. بگو میسوختم و میساختم تا آخرش از غصه دق کنم و انواع ناراحتی های اعصاب بیان سراغم؟د ...

کلی باهاش صحبت کردم

واقعا هم تو سن ۳۸ و ۳۹ سالگی به انواع مریضی ها مبتلا شدم که فقط دلیلش از ناراحتی و اعصابه

الان هم‌عصب دستم از کار افتاده فردا وقت نوار عصب دارم که شدت صدمه رو تشخیص بدن

من بودم صدرصد بچمو انتخاب میکردم عزیزم اگر بچه رو بگیری خرجش با پدرشه ماهیانه باید مبلغی پول واسه بچ ...

اینقدر بد جنسه 

اگه بدونی

حتی بیمه بچه رو قطع کرد

فک کن

از ترس مهریه رفته نشسته خونه 

قبلا سالی یه بار یه دست لباس براش میگرفت الا همونم نمیگیره

همه خرجاش با منه

مهریه چون همسرت دیر یا زود بچه رو میده به خودت مردا بچه نگه دار نیستن و از بچه به عنوان سلاح برای حذف مهریه استفاده میکنن

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

سرم اومده این قضاوت هااز این میترسم عمرو جونی و حق ازدواج و همه چی رو بزارم پاش یه لگد بزنه بره پیش ...

عزیزم فعلا بچه س..البته بازم بستگی به خودت داره ...ولی بچه اگه با نامادری بزرگ شه حتی اگه اون خانم باهاش خوب هم باشه بازم پر از نفرت و کینه میشه و هیچ مادری دوست ندارم بچه ش با کینه بزرگ شه 

ای وای واقعاً...منم می‌خوام جدا شم البته هنوز اقدامی نکردم ولی همش نگرانم دخترم بزرگ شد منو مقصر بدو ...

چونگ پیش پدرشه این طرز تفکر طبیعیه

ولی بزرگ بشه ۱۵ساله خودش میاد پیشت اون موقع توضیح بده بهش

چون از لحاظ تامین مايحتاج زندگی مشکل داری جبراً و قهراً باید مهریه رو قبول کنی . پذیرش بچه برای خودت و بچه هردو مشقت بار خواهد بود . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .