2777
2789
عنوان

جای من بودید بین مهریه و بچه کدوم انتخاب میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 2233 بازدید | 166 پست
اره همه اینا رو تا حدی هستم اما واقعا دلم به حال ۱۲ سال جون کندن و سوختن میسوزه اون خونه و زمین و ما ...

اگر بحث خیانت هست مهریه رو بگیر 

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باشم مهریه واقعا بچه پیش هرکی باشه اونو مقصر میدونه و اونی که ازش دوره واسش عزیز میشه و دست پا گی ...

نه این جور نیست من دخترمو نیاوردم یعنی نتونستم بیارم مهریه هم نگرفتم دخترم منو مقصر میدونه

میگه پدرم هر چی هم بد بود تو باید میسوختی و میساختی

صدرصددد مهریه 

خونواده اشم بعد چند وقت میگن ببر بنداز پیش مادرش بچه ارو

پس صدرصد مهریه ارو انتخاب میکنم 

اینجوری مردم سریع نمیره پی تن لش بازیاش

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...

باید بسنجی ببینی بدون مهریه میتونی بچه رو تنهایی بزرگ کنی؟ فردا بزرگ میشه صدتا چیز ازت میخواد که اگه تهیه نکنی عقده ای میشه و حس کمبود پیدا میکنه.

اصولا پدرا تو خونه نیستن و بعد مدتی کم میارن و اکثر روزا بچه رو میفرستن پیش خودت.  بچه ت چندسالشه؟ 

بچه خودش میاد پیدات میکنه نگران نباش مهریه اتو بگیر الان با این خرحا و گرونی ها چطور میخوای از پس کر ...

اون موقع دیگه بچه نیست یه مرد گنده شده که معلوم نیست زیر دست بزرگ شده و چه شخصیتی داره

من باشم مهریه واقعا بچه پیش هرکی باشه اونو مقصر میدونه و اونی که ازش دوره واسش عزیز میشه و دست پا گی ...

سرم اومده این قضاوت ها

از این میترسم عمرو جونی و حق ازدواج و همه چی رو بزارم پاش یه لگد بزنه بره پیش اونا

همینجوری وقتی داره تمرین های پیش دبستانیشو مینویسه میگه جمعه میرم عشق و حال پیش تو همش باید درس بخونم

حالا خودا شاهده در طول روز شاید نیم ساعت زورش کنم دوتا رنگ امیزی انجام بده 

مهریه رو بگیر بچه خودش میاد پیشت مخصوصا که پای یه زن خونه خراب کن هم وسطه . بابت بچه از خودت ضعف نشون نده شوهرت از همون استفاده میکنه و مهریه نمیده تازه حتی ممکنه مجبورت کنه یه چیزی هم دستی بدی !

نه این جور نیست من دخترمو نیاوردم یعنی نتونستم بیارم مهریه هم نگرفتم دخترم منو مقصر میدونهمیگه پدرم ...

دخترت غلط میکنه.  بگو میسوختم و میساختم تا آخرش از غصه دق کنم و انواع ناراحتی های اعصاب بیان سراغم؟

دخترتو بفرست مشاور باهاش صحبت کنه