2777
2789
عنوان

جای من بودید بین مهریه و بچه کدوم انتخاب میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 166 پست

مهریهههههه

میسوزه طرف بچه هم میده به خودت

درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین من بچه ندارم و نمیدونم چجوریه، ولی مهریه رو بگیر، بچه رو باید خانواده پسره بزرگ کنن دیگه، شاید نتونستن و دادن به خودت البته اگه نامادری نیارن رو سر بچه.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
شاغلی؟درآمدت خوبه؟مستقل و قوی هستی؟تا بتونی بدون کمک خانوادت و فقط با اتکا به خودت زندگیت رو پیش ببر ...

اره همه اینا رو تا حدی هستم 

اما واقعا دلم به حال ۱۲ سال جون کندن و سوختن میسوزه 

اون خونه و زمین و ماشینایی که با هم به دست اوردیم الا به نام مادر و خواهرشه

دارم اتیش میگیرم 

حق بچه ی من بود نه یه زن زندگی خراب کن

خیلی دو راهی سختیه عقل میگه مهریه احساس میگه بچه من خودم بدون بچه هام نمیتونم ولی بی پول هم نمیشه بچه بزرگ کرد با توجه به شرایط خودت تصمیم بگیر

انشاالله بهترینها برات رقم بخوره

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
الا راضی هستی؟

اره خداروشکر الان نزدیک دهسال از اون موقع میگذره وازدواج کردم وهمسرم تمام مخارج بچه ها رو قبول کرده 

خرج بچه ها خیلی زیاده اگه از پسش بر میای بچتو ببر پیش خودت

در ضمن پدر بچه ها خیلی بی مسئولیت هست تو این دهسال حتی یکبار هم نیمده دیدنشون

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
ببین من بچه ندارم و نمیدونم چجوریه، ولی مهریه رو بگیر، بچه رو باید خانواده پسره بزرگ کنن دیگه، شاید ...

اگه نامادری بیاد قطعا حوصله بچه رو نداره و میان بچه رو تحویل مادرش میدن

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

بستگی به شرایطت داره

من هیچ وقت از بچم نمیگذرم چون نمیخوام بچم بره زیر دست نامادری

ما ترکا میگیم بچه از مادر یتیم میشه

شوهر خودمم با پدرش بزرگ شده و نامادری داره خیلی سختی کشیده